NEH stelt ‘Cloud en Veiligheid’ centraal tijdens zesde editie CorporatiePlein

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

?Op 22 september 2016 vindt de zesde editie van het CorporatiePlein plaats in Expo Houten. Dit jaar staat hét evenement voor woningcorporaties in het teken van ‘Innovatie in de bedrijfsvoering’. Zoals corporaties van NEH gewend zijn, is de ICT-dienstverlener wederom aanwezig met een drietal stands. De drie stands staan, aansluitend op het hoofdthema van het CorporatiePlein, in het teken van Cloud en Veiligheid.

Kantoorautomatisering in de Cloud, of bij u op locatie
Direct bij binnenkomst staat stand 48 in het teken van de oplossingen rondom kantoorautomatisering die NEH kan bieden en waar nu al méér dan 55 woningcorporaties in Nederland mee worden ontzorgd. Kantoorautomatisering bij NEH biedt ook uw medewerkers altijd en overal snelle en veilige toegang tot uw applicaties en gegevens. 

Alle bezoekers van het CorporatiePlein worden op de hoofdstand van NEH door de NEH dames ontvangen met een heerlijk kopje koffie en de welbekende NEH beurstas.

Informatiebeveiliging, bewustzijn en gegevensbescherming
Tegenover theater 2 staat stand 41 in het teken van informatiebeveiliging, beveiligingsbewustzijn en gegevensbescherming. Bent u helemaal klaar voor de Algemene Verordening Gegevensbescherming?

Samen met informatiebeveiligingspartner “BeveiligMij.nl” zal NEH de bezoekers van het CorporatiePlein bewuster maken van beveiligingsgevaren én hoe hiermee om te gaan. Het doel? Bezoekers van het CorporatiePlein ‘beter beveiligd’ op pad sturen.

Hosted telefonie, Office 365 en identiteit- en mobiel beheer
Tussen theater 1 en het grote koffiepunt staat stand 57 in het teken van innovatieve oplossingen:

  • Hosted telefonie: Uw telefooncentrale vanuit de Cloud én vast-mobiel integratie zonder beperkingen.
  • Office 365: Iedereen heeft het erover, maar wat is nou echt de meerwaarde voor uw corporatie?
  • Identiteits- en mobiel beheer: Een waardevolle en kostenbesparende oplossing voor het beheren van uw gebruikers, devices, apps en/of data.

Bovenstaande innovaties kunt u direct ervaren in de vorm van demo’s. Daarnaast staan onze Business Consultant voor u klaar om samen te kijken welke oplossingen mogelijk goed bij uw corporatie passen.

Meer informatie en inschrijven Wenst u voorafgaand aan het CorporatiePlein meer informatie te ontvangen omtrent bovenstaande onderwerpen, dan kunt u dit kenbaar maken via marketing@nehgroup.com. Inschrijven voor het CorporatiePlein kan via www.corporatieplein.nl.

Bron: NEH

Klik hier om de bedrijfsprofielpagina van NEH in de CorporatieGids 2016 te bekijken