'NCCW verlaagt de drempel voor corporaties om te vernieuwen'

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

"Corporaties spreken - vooral als het gaat om bedrijfsvoering - vaak over vernieuwen, maar het ontbreekt het nog wel eens om écht vernieuwend te zijn. Men blijft huiverig voor nieuwe ontwikkelingen en zoekt naar bewezen ICT-oplossingen." Dat zegt Frank de Krou, Sales & Marketingprofessional bij NCCW. Het bedrijf uit Almere wil voor corporaties de drempel om over te stappen verlagen, en vertelt hier meer over op CorporatiePlein.

Vernieuwen door 'maximaal digitaal' te gaan is volgens NCCW hard nodig. "De samenleving 'ver-Swiebert'. Er wordt dus meer gehuurd dan gekocht, en er zijn meer tijdelijke dan vaste contracten. De sector zal met name in de automatisering hier verder op inspelen door verder te digitaliseren. De huurder komt meer aan de knoppen en dat betekent dat je het ICT-landschap zo moet inrichten dat een nieuwe of tijdelijke medewerker snel aan de slag kan. Ook het bij drukte tijdelijk opschalen met personeel is onderdeel van het 'Swiebertje-effect'."

Huurders, medewerkers en ketenpartners
"Woningcorporaties hebben onder andere te maken met huurders en ketenpartners," gaat Frank verder. "Onze oplossingen laten wij op de beurs zien door bezoekers mee op reis te nemen. Wat kan een huurder zelf doen? Denk aan zelf wijzigingen doorvoeren, een betalingsvoorstel doen en klachten melden. Hoe komen deze wijzigingen vervolgens door bij de corporatie en wat ziet de medewerker? Kunnen deze gegevens verwerkt worden, kun je als medewerker een controle uitvoeren of een wijziging ongedaan maken? Welke gegevens ontvangt de ketenpartner? Voor een aannemer is het belangrijk dat de juiste materialen worden meegenomen bij een reparatieverzoek. Kan een huurder dit zelf met de aannemer plannen? Kan een aannemer zelf zijn factuur digitaal naar de corporatie sturen?"

"Wij bieden oplosssingen op het gebied van vastgoedautomatisering. In een notendop; wij zorgen ervoor dat gegevens worden vastgelegd en dat er communicatie plaatsvindt tussen verschillende systemen. Hiermee bieden wij perfecte oplossingen voor vastgoedbedrijven en in het bijzonder woningcorporaties. Dit doen wij al meer dan veertig jaar, en nu gaan we dit ook visueel laten zien. Bezoekers van CorporatiePlein kunnen zelf ervaren hoe het is om als huurder, corporatiemedewerker of ketenpartner aan de knoppen te zitten. Hiermee ervaren ze zelf het gebruikersgemak van onze oplossing onder het genot van een versnapering. Kortom: NCCW ontzorgt met ketenintegratie om van te smullen!"

NCCW is op CorporatiePlein te vinden op stand 50.