Movin’U ; Wie zijn zij? Wat is hun toekomstvisie op de corporatiemarkt? Wat doen zij?

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

In de CorporatieGids 2014 presenteren leveranciers en adviseurs zich met een bedrijfsprofiel. Wie zijn zij? Wat is hun toekomstvisie op de corporatiemarkt? Wat doen zij precies? Op corporatiegids.nl zetten we op toerbeurt een leverancier of adviseur centraal. Ditmaal aandacht voor Movin’U.

Bedrijfsprofiel
Movin'U ontwikkelt innovatieve software om u te ondersteunen bij vastgoedbeheer op het gebied van Inspectie, Onderhoud en Beheer. Onze consultants hebben jarenlange praktijkervaring bij verschillende corporaties in Nederland. Doordat onze praktijkervaring de bron van onze ontwikkelde producten is, sluit onze software naadloos aan op de processen binnen uw woningcorporatie. De kern van Movin’U is echter meer dan het leveren van software. Wij geloven dat optimalisatie alleen kan plaatsvinden als er meegedacht wordt met de processen van de klant, bestaand en gewenst.

Aantal medewerkers: 10+
Aantal klanten in corporatiemarkt: 10+
Actief in corporatiemarkt sinds: 2009

Korte productomschrijving
Movin’U verbetert uw processen in vastgoedbeheer door processen met elkaar te verbinden en verder te automatiseren. Movin’U ondersteunt met haar applicaties o.a. digitale woningopname, niet-planmatig onderhoud en planmatig onderhoud. Wij bieden digitale woningopname via het WOS bij verhuur, inspectie, renovatie en oplevering. Het WOS is meer dan een efficiënte opnametool door de verbinding met onze cartotheek, digitaal bestek, prijzenboek en aannemersportaal. Deze uitbreidingsopties zijn een goede uiting van onze visie op de markt; ketenintegratie waarbij de corporatie meer grip krijgt op de kosten. Ook voor het efficiënt inplannen van reparatieverzoeken leveren wij geen standaard oplossing, maar een grafische visualisatie in combinatie met een huurdersportaal, integraal KCC portaal en een innovatieve auto-planner. Via een app treft de vakman of aannemer alle benodigde gegevens aan om het werk uit te voeren en te registreren!

Movin’U is in de corporatiemarkt actief met de diensten
ERP-module Vastgoed
Woningcartotheek
ERP-module Onderhoud
Planmatig onderhoud, Niet-planmatig onderhoud, Mutatieonderhoud, Huurdersonderhoud, Integrale mobiele ondersteuning mbt onderhoud
ECM
Huurdersportaal, Reparatieverzoeken portaal, KCC portaal, Aannemersportaal
Business Intelligence
Managementinformatie

Specificaties
Platform gebaseerd op
: Microsoft
Proces dat met een (web)app kan worden ondersteund: Inspectieproces, verhuur-/ mutatieproces, renovatieproces, conditiemeting, reparatieverzoekenproces.

Referenties
Movin’U richt zich op zowel corporaties als aannemers om de processen met elkaar te verbinden. Wij werken samen met o.a. De Alliantie - ZOwonen Woonpunt - KleurrijkWonen - Area - SSW. Voor meer referenties, bezoek onze website op www.movinu.nl .

Toekomstvisie
De corporatie wil de regierol over haar vastgoed behouden maar moet haar kosten reduceren. Movin’U zorgt met haar innovatieve software dat u meer zicht krijgt en behoud op uw vastgoed en als regisseur optimale grip heeft op de kwaliteit van het woningbezit en de onderhoudskosten. Door processen te stroomlijnen, optimaliseren en automatiseren kunt u meer met minder.

Postadres:
Karrevracht 8, 5406 AG, Uden
T 0413 - 280201
W www.movinu.nl
E info@movinu.nl

Bron:CorporatieGids2014

Klik hier om de bedrijfsprofielpagina van Movin’U in de CorporatieGids 2014 te bekijken.