Motion10 wint voor de 4e keer op rij de FD Gazelle Award

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Motion10 heeft voor de vierde keer op rij een FD Gazelle Award gewonnen. De FD Gazellen Awards worden uitgereikt aan de snelst groeiende bedrijven in Nederland. Motion10 valt in de categorie van de middelgrote bedrijven. Op 12 november mogen wij de award in Den-Haag in ontvangst nemen. Wij zijn ontzettend trots op deze prestatie!

Sinds de oprichting in 2008 is Motion10 ieder jaar weer gegroeid in aantal medewerkers, omzet en winst. De vraag naar integratie-, digitale samenwerkings- en business intelligence oplossingen neemt nog steeds toe. Motion10 is al sinds 2012 FD Gazelle winnaar.

Daan Scheer, CEO bij Motion10: "Met een team van ruim 90 medewerkers doen wij ieder jaar ons best om duurzame groei te realiseren. De groei en ontwikkeling van onze mensen is de basis van het succes. Daardoor kan Motion10 als bedrijf groeien en helpen wij klanten bij hún prestaties. Wij hopen de komende jaren dit succes voort te kunnen zetten".

Je komt voor de FD Gazellen Awards in aanmerking als je over de afgelopen drie boekjaren tenminste een omzetgroei realiseert van 20%. Motion10 voldoet ruimschoots aan de criteria die de FD Gazelle hieraan stelt. Daar zijn wij ontzettend trots op.

Over de FD Gazellen
De FD Gazellen keert regionale awards uit aan de snelst groeiende bedrijven per regio. Motion10 is kandidaat voor de regio Zuid-West Nederland. Daarmee behoren we tot de 390 snelst groeiende bedrijven van Nederland.

Alle bedrijven die over de boekjaren 2012, 2013 en 2014 een omzetgroei van ten minste 20% lieten zien, komen in aanmerking voor een FD Gazelle Award. Daarnaast zijn er nog een aantal andere belangrijke criteria zoals winstgevendheid en betalingsgedrag.

De uitreiking van de FD Gazellen Awards vinden plaats op 12 november in het Schouwburg in Den-Haag.

Bron: Motion10

Klik hier om de bedrijfsprofielpagina van Motion10 in de CorporatieGids 2015 te bekijken.