Motion10 helpt corporaties 'van binnen naar buiten' te innoveren

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Bij steeds meer corporaties staat innovatie hoog op de agenda. Motion10 deed onlangs onderzoek, en ontdekte dat twee derde van de corporaties Business Intelligence en Klantportalen willen gebruiken. "Maar effectief werken met data-analyse en een naadloze ervaring bieden bij contact met huurders kan alleen wanneer de interne samenwerking en processen zo efficiënt mogelijk verlopen," zegt Ron Witjes van het Rotterdamse bedrijf. "Innovatie kan alleen werken van binnen naar buiten."

Het beschikbaar hebben van informatie waar, wanneer en hoe je wilt, is hierbij essentieel. "Effectief werken met data-analyse is alleen mogelijk wanneer dit 'anytime', 'anyplace' en via 'any device' gedeeld kan worden. Klanten en leveranciers geweldige service bieden en de mogelijkheid geven om de eigen gegevens in te zien, kan alleen als de interne processen en communicatie op orde zijn. En wanneer 'Het Nieuwe Werken' de 'Normale Manier van Werken' is geworden."

Vier ingrediënten
Motion10 wil op 22 september tijdens CorporatiePlein bezoekers meer vertellen over de vier ingrediënten voor een succesvolle digitale werkplek: de juiste strategie, aanpak, de juiste templates en veel aandacht voor adoptie. "Want zonder deze factoren kan de digitale werkplek niet bestaan."

"Op CorporatiePlein delen wij onder andere inspirerende voorbeelden van geslaagde portalen. Hoe hebben andere corporaties hun digitale strategie in lijn gebracht met de enterprise strategie? Hoe hebben ze een digitale werkplek op weten te bouwen die hierop aansluit, en door medewerkers breed omarmd wordt? Wat waren daarbij de succesfactoren en valkuilen? Laat je inspireren en up-to-date brengen tijdens een persoonlijkgesprek bij onze stand."

Naast de digitale werkplek kunnen bezoekers ook met vragen over integratie, IoT en BI bij Motion10 terecht. "De sector digitaliseert vanwege interne en externe drijfveren in een rap tempo. Motion10 helpt uw organisatie de interne processen op orde te krijgen, die het mogelijk maken dat uw corporatie de flexibele, wendbare en klantgerichte organisatie van de toekomst wordt."

Motion10 is op CorporatiePlein te vinden op stand 56.