Mooie mix van business en IT op CorporatiePlein 2014

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Met 358 corporatieprofessionals op CorporatiePlein is de 4e editie van hét jaarlijkse evenement voor woningcorporaties wederom een succes geworden. De bezoekerrecords van voorgaande jaren zijn ermee doorbroken. ''Fileleed op de snelwegen richting Houten heeft ons bovendien ook nog wat bezoekers gekost'', zegt organisator Martin Barendregt, maar voegt er terecht aan toe: ''De mensen die er wél zijn beleven echt een topdag''.

Theo Spek, adjunct-directeur van de Woonschakel, bezocht CorporatiePlein voor de vierde keer op rij. Op één van de eerste edities zocht en vond hij een nieuw ERP-systeem. ''Nu heb ik op zich niets nieuws nodig, maar ik vind CorporatiePlein een perfecte gelegenheid om de ontwikkelingen op het gebied van bedrijfsvoering en ICT in de gaten te houden''. Veel bezoekers gaan even langs bij hun vertrouwde leveranciers. Sommige leveranciers hadden slim klanten en prospects uitgenodigd om op 'vaste tijden' een demo bij te komen wonen. Frank Blom van Kubion glundert: ''We hadden soms meer dan twintig bezoekers tegelijk op onze stand''. Directeur-bestuurder Nico Overdevest van Rochdale bezocht CorporatiePlein voor het eerst en vermaakte zich uitstekend. ''Een mooie beurs, compleet overzicht, interessant kennisprogramma'', complimenteert hij organisator Paul Tuinte. Een applicatiebeheerder die liever anoniem blijft zegt: ''Wij hebben een DMS-systeem in gebruik en ik vind het dan juist interessant om eens een kijkje in de keuken van concurrenten te nemen. Hoe lossen zij vraagstukken op? Het is belangrijk om de scope breed te houden. Het houdt je scherp''.


2015
Martin Barendregt en Paul Tuinte zitten inmiddels alweer aan de tekentafel voor 2015. ''Een bijzondere editie, want in 2015 vieren we het eerste lustrum van CorporatiePlein. Dus bezoekers en exposanten, heb je suggesties, mail ze gerust!''

Nagenieten
Op Corporatieplein.nl staat de complete serie foto's van fotograaf René van Manen. Geniet!

Bron: Corporatieplein