Laagdrempelig digitaal werken, event voor midden en kleine woningcorporaties

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Onder de noemer laagdrempelig digitaal werken hebben archief- en documentspecialisten BCT, Data Space en SmartDocuments gezamenlijk een informatieve ochtend voor de Midden en Kleine Woningcorporaties (MKW) georganiseerd. Veel van deze corporaties kampen met eenzelfde uitdaging om zo goed mogelijk te kunnen acteren in deze tijd van transitie van papier naar digitaal. Kwaliteit van dienstverlening richting huurders is en blijft een groot goed, het is dus belangrijk dat een overgang vlotjes en zonder verlies van deze kwaliteit verloopt.

In de hoofdlocatie van Data Space te Eindhoven hebben de vele belangstellenden sessies gehoord van ons, DataSpace en SmartDocuments. Dit heeft gezorgd voor stof tot nadenken. Een interactieve sessie heeft de aanwezigen vervolgens ook kennis laten maken met de uitdagingen waarmee collega-corporaties kampen. Reacties als "het maakt duidelijk hoe groot de verschillen tussen corporaties zijn," en "ik wist niet dat er zoveel mogelijk was" blijkt dat de aanwezigen de opzet en het initiatief van de drie leveranciers zeer waarderen.

Mocht u deze kennissessie in Eindhoven gemist hebben? Gezamenlijk organiseren de drie leveranciers gelijksoortige sessies op 15 mei in Utrecht, 5 juni in Deventer, 12 juni in Groningen en 17 juni in Rotterdam alwaar u uiteraard ook van harte voor wordt uitgenodigd. Klik op de datum om u hiervoor in te schrijven.

Bron: BCT