Kan ik veilig naar CorporatiePlein? En andere logische vragen.

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Met allerhande kleurcodes is er rondom corona nog steeds veel te doen. Wat betekent dit voor CorporatiePlein op 23 september in Expo Houten? In dit artikel – dat de komende periode op basis van de actualiteit wordt ververst – geven wij antwoord op de belangrijkste vragen. Dit is de stand van zaken per 6 september 2021.

Kan ik veilig naar CorporatiePlein?
Jazeker! De hal is ruim voldoende groot. We gebruiken zelfs maar een deel van de capaciteit volgens de nu geldende normen voor een doorstroomlocatie. Uiteraard voldoet de hal ook aan alle ventilatie-eisen. 

Hoe gaan jullie om met afstand houden?
Op de beursvloer zijn de gangpaden extra breed waardoor anderhalve meter afstand houden goed mogelijk is. De gangpaden zijn bedoeld om je te verplaatsen. Indien nodig maken wij gebruik van looprichtingen en crowdcontrol. Exposanten zorgen ervoor dat ze zitplaatsen hebben voor bezoekers. Op de stands mag alleen gezeten worden zodat gepaste afstand van elkaar kan worden gehouden. Is een exposant ‘bezet’, kom dan gewoon later even terug. 

Gebruiken jullie de CoronaCheck-app?
Ja. Om toegang te krijgen dien je bij de entree ook een coronatoegangsbewijs te tonen. Een coronatoegangsbewijs krijg je als je volledig bent gevaccineerd, een herstelbewijs van een positieve coronatest hebt of over een negatieve coronatestuitslag van minder dan 24 uur voorafgaand aan CorporatiePlein beschikt. Dit toon je aan met de CoronaCheck-app.

Alleen samen krijgen en houden we CorporatiePlein onder controle.

Bron: CorporatieMedia, Foto: CorporatieMedia