Kalshoven; Wie zijn zij? Wat is hun toekomstvisie op de corporatiemarkt? Wat doen zij?

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

In de CorporatieGids 2013 presenteren leveranciers en adviseurs zich met een bedrijfsprofiel. Wie zijn zij? Wat is hun toekomstvisie op de corporatiemarkt? Wat doen zij precies? Op corporatiegids.nl zetten we op toerbeurt een leverancier of adviseur centraal. Ditmaal aandacht voor Kalshoven.

Bedrijfsprofiel
Kalshoven ontwerpt mooie ICT-oplossingen die complexe processen simpeler en efficiënter, maar bovenal uw werk écht leuker maken. Met onze jarenlange ervaring in het werken voor institutionele vastgoedbeleggers en haar vastgoedmanagers weten wij als geen ander om processen te stroomlijnen. Wij maken online werken mogelijk voor alle stakeholders: medewerkers, huurders en leveranciers. Dat levert u significante kostenbesparingen op tot wel 50% en een directe verbetering van uw verhuurresultaat. Wilt u weten hoe wij dat doen? Neemt u dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Aantal medewerkers: 40
Actief in corporatiemarkt sinds: 2013
Gebruikersvereniging: REMS
Gebruikersvereniging

Kalshoven is in de corporatiemarkt actief met de diensten
ERP-module Vastgoed
Verhuur - InspectAndGo Verkoop - InspectAndGo Woningcartotheek - InspectAndGo
ERP-module Onderhoud
Planmatig onderhoud - InspectAndGo Niet-planmatig onderhoud - InspectAndGo Inspectie - InspectAndGo Mobiele ondersteuning onderhoud - InspectAndGo
ECM
Digitale handtekening - InspectAndGo
IT-diensten
Cloud Services

Specificaties
Platform gebaseerd op: Java
Proces dat met een (web)app kan worden ondersteund: Woninginspecties

Korte productbeschrijving
InspectAndGo is de nieuwe app van Kalshoven voor opleveringen en eindinspecties van uw vastgoed. De inspecteur kan direct op locatie via zijn tablet inspecties uitvoeren en tevens ad hoc meldingen registreren; inspecteurs hoeven dus niet langer met papieren dossiers op pad. InspectAndGo ondersteunt het gehele inspectieproces en is zeer eenvoudig en vriendelijk in gebruik. Relevante gegevens zijn overzichtelijk en direct beschikbaar tijdens het inspecteren. De foto’s en handtekening worden direct digitaal in het inspectierapport opgenomen. Dat is wel zo makkelijk!

Referenties
Wanneer u deze gids leest, dan kunt u contact met ons opnemen om kennis te maken met onze referenties.

Toekomstvisie
Mobiele oplossingen hebben de toekomst. Medewerkers, huurders en leveranciers willen online toegang. Door te investeren in nieuwe mogelijkheden, maken wij dat mogelijk en loopt u voorop. Wij ontwikkelen graag samen, co-creatie noemen wij dat. Klanten die deze filosofie delen, zijn van harte welkom!

Bezoekadres
Kabelweg 37, Amsterdam
Postadres
Postbus 59020, 1040 KA Amsterdam
T 020 606 8 606
W www.kalshoven.nl
E info@kalshoven.nl

Bron: CorporatieGids 2013