Itris; Wie zijn zij? Wat is hun toekomstvisie op de corporatiemarkt? Wat doen zij?

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

In de CorporatieGids 2014 presenteren leveranciers en adviseurs zich met een bedrijfsprofiel. Wie zijn zij? Wat is hun toekomstvisie op de corporatiemarkt? Wat doen zij precies? Op corporatiegids.nl zetten we op toerbeurt een leverancier of adviseur centraal. Ditmaal aandacht voor Itris.

Bedrijfsprofiel
Itris gaat voor integrale informatievoorziening en gebruiksgemak voor alle medewerkers van corporaties. Itris helpt bij het inrichten van een kostenefficiënte, doelmatige bedrijfsvoering. Meer dan 80 ervaren medewerkers staan voor u klaar. Door de unieke combinatie van zeer uitgebreide (branche) kennis, slimme ICT dienstverlening en de inzet van betaalbare, moderne programmatuur kan ook uw corporatie in een korte tijd toekomstbestendig zijn. Itris helpt!

Aantal medewerkers: 83
Aantal klanten in corporatiemarkt: 46
Actief in corporatiemarkt sinds: 2000
Gebruikersvereniging: Stichting ViewPoint Samenwerkingsovereenkomsten: Rivium, Vabi, Delto, Movin'U, ASP4all, NEH, Reasult, ORTEC, Archidat, Sensus -methode, K+V van Alphen, DSP Innovation, Microsoft, Oracle,

Korte productomschrijving
Itris levert samen met andere vooraanstaande leveranciers in de sector de meest complete vastgoedsuite voor woningcorporaties. Naast gebruiksgemak is maximale procesondersteuning en integrale informatievoorziening steeds het uitgangspunt voor het verder uitbouwen van dit toekomstbestendige platform én onze uitgebreide dienstverlening.

Itris is in de corporatiemarkt actief met de diensten
ERP-totaaloplossing
Itris ViewPoint
ERP-module Vastgoed
Verhuur, Verkoop, Woonruimteverdeling, VvEBeheer, Woningcartotheek
ERP-module Financieel
Financieel beheer verhuurproces
ERP-module Beleid & Sturing
Financiële meerjarenprognose, Strategisch voorraadbeleid
ERP-module Onderhoud
Planmatig onderhoud, Niet-planmatig onderhoud, Inspectie, Mobiele ondersteuning onderhoud, Magazijnbeheer
ERP-module Vastgoedontwikkeling
Projectadministratie
ERP-module Relatiebeheer
KlantContactCentrum, Beheer relaties en contacten (CRM)
ERP-module P&O
Personeelsadministratie
ECM
Document management, Workflow management, Document creatie, Klantportalen, Intranet, Digitale factuurverwerking, Digitale handtekening
Business Intelligence
Datawarehouse, Managementinformatie, Prestatiemanagement, Itris ViewPoint Strateeg
IT-diensten
Cloudservices, Outsourcing, IT-beheer, Kantoorautomatisering, Backupservice, Uitwijkservice, Ondersteuning en beheer mobiele devices, Ondersteuning bedrijfsprocessen, printservices, etc.

Specificaties
Platform gebaseerd op
:Microsoft, Oracle, Java / Open Source
Proces dat met een (web)app kan worden ondersteund:Itris ViewPoint is een volledige webapplicatie en draait op ieder device met een browser.

Referenties
Klanten van Itris zijn o.a.: Tiwos (8.000), Acantus (14.000), Dudok Wonen (7.000), Woonpunt (21.000), Lyaemer Wonen (1.600), WoonCompas (1.100), ProWonen (8.200), Welbions (13.500), De Kernen (4.400), ZOwonen (14.000), `thuis (11.000), WBO (4.400).

Toekomstvisie
Zeker in een tijd waarin u steeds meer moet met steeds minder, zal het inzetten van de juiste ICT middelen een belangrijk verschil uitmaken. Maar dat is maar een gedeelte van de oplossing. Wij zijn graag uw partner, die haar kennis en ervaring inzet om u te helpen bij de vele uitdagingen op het gebied van informatievoorziening en procesverbetering. Itris helpt!

Adres
Rhijnspoor 243-245, 2901 LB, Capelle aan den IJssel
T 010 - 2666111
W www.itris.nl
E info@itris.nl

Bron:CorporatieGids2014

Klik hier om de bedrijfsprofielpagina van Itris in de CorporatieGids 2014 te bekijken.