Hoge performance van uw ICT ook voor uw corporatie realiseerbaar

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

De groei aan data en veelal gerelateerde performanceproblemen zijn een veelvoorkomende bron van zorg. Gebruikt u databases, server of desktop virtualisatie (VDI), grote mailservers of andere I/O intensieve applicaties en ervaart u regelmatig traagheid in uw applicaties? Het zou zomaar kunnen dat NEH voor u een oplossing heeft met de introductie van supersnelle full flash storage.

Traagheid in applicaties behoort tot het verleden
Voor het gebruik van bovengenoemde omgevingen leent de flash storage oplossing zich bij uitstek. Zo beschikt u over een zo goed als ongelimiteerde verwerkingssnelheid en een zeer lage responstijd van minder dan 1 milliseconde. De traagheid die applicaties nu regelmatig ervaren door het gebruik van traditionele storage behoort daarmee dus tot het verleden.

Kostentechnisch zeer interessant
Dankzij gepatenteerde softwarematige intelligentie (de-duplicatie en compressie) kunt u over deze flash drive storage beschikken voor een prijs per gigabyte die overeenkomt met op harddisk gebaseerde Enterprise storage oplossingen in de markt. Ten opzichte van de traditionele harddisk is de flash drive kleiner, betrouwbaarder, sneller en gebruikt hij minder stroom. Zo bespaart u met deze oplossing op zowel operationele kosten als belasting van het milieu.

Flash storage voor al uw data?
Wij zien dat corporaties over verschillende soorten data beschikken. Data die dagelijks gebruikt wordt en data die sporadisch wordt geraadpleegd. Voor deze verschillende soorten data zijn er verschillende vormen van back-up, verwerking en responstijd vereist. Voor deze verschillende soorten data bestaan er diverse mogelijkheden om uw storagevoorzieningen in te richten. NEH levert en maakt zelf gebruik van verschillende storage oplossingen, waardoor wij uw processen en afwegingen begrijpen. Vanuit het NEH kennishuis voor corporaties gaan wij graag samen met u op zoek naar de meest efficiënte manier van storage voor uw corporatie.

Bron: NEH