HC&H over de weg naar De Digitale Corporatie op CorporatiePlein 2017

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Veel corporaties zijn al druk bezig met het optimaliseren van hun processen, online dienstverlening en het selecteren en implementeren van applicaties, portalen en apps. Wat doe je zelf, wat besteed je uit, welke informatie moet voor wie beschikbaar zijn en hoe wordt deze opgeslagen? Dit zijn slechts een paar van de vragen die u op weg naar De Digitale Corporatie moet kunnen beantwoorden.

Misschien is uw corporatie al ‘Maximaal Digitaal’ of bent u op weg hiernaartoe. Hoe staat het met het beveiligingsniveau van uw (digitale) gegevens? Wij brengen door middel van een aantal scans (nulmetingen) de risico’s in kaart op het gebied van organisatie, mens (bewustwording) en techniek. Wij hanteren de Baseline Informatiebeveiliging Corporaties (BIC), een pakket randvoorwaarden voor goede informatiebeveiliging als startpunt voor de beveiliging van (digitale) informatie die u beheert, zoals gegevens van huurders en financiële informatie. Daarnaast voeren wij technische scans uit en verzorgen wij bewustwording games. Vanuit de resultaten van deze scans helpen wij u verder om uw informatiebeveiliging op orde te brengen en te houden.

Wij adviseren en ondersteunen corporaties al 15 jaar op het snijvlak van organisatie en ICT. Tijdens CorporatiePlein dat op 21 september 2017 wordt georganiseerd in Houten, praten wij u onder het genot van een typisch Hollandse versnapering graag bij. U vindt onze stand (nr 14) nabij de theaters.

Bron: HC&H Consultants

Klik hier om de bedrijfsprofielpagina van HC&H Consultants in de CorporatieGids 2017 te bekijken.