HC&H Consultants vertelt over verandering in bedrijfsvoering tijdens CorporatiePlein

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

De druk om te veranderen bij woningcorporaties groeit, en daar wil HC&H Consultants het dan ook graag met u over hebben tijdens CorporatiePlein, de bedrijfsvoering & ICT-beurs voor woningcorporaties op 24 september in Expo Houten. CorporatieGids.nl ging in gesprek met Olke Jan van der Meer van het bedrijf om te zien wat HC&H voor het evenement in de planning heeft staan.

"Door druk op de bedrijfsvoering richten veel corporaties hun organisatie opnieuw in," legt Olke Jan uit op de vraag wat volgens hem het belangrijkste onderwerp in de branche is op dit moment. "De communicatie met klanten en partners verloopt steeds vaker digitaal onder invloed van self service, en ook processtappen worden meer en meer gedigitaliseerd. Standaard en slimmer werken zijn hierbij dé sleutelwoorden. Informatie is beschikbaar onafhankelijk van plaats, tijd of device. HC&H geeft daarvoor de handvatten om richting en kaders vast te stellen en ondersteunt bij het doorvoeren van deze verandering, die het fundament legt voor een succesvolle digitale corporatie."

"Wij nodigen alle corporatiemedewerkers op 24 september dan ook van harte uit op onze stand voor een gezellig praatje, maar ook om vragen te stellen of ontwikkelingen die spelen te spiegelen aan onze marktkennis. Die hebben wij immers als geen ander omdat wij al bijna dertien jaar dagelijks bij een groot aantal corporaties werkzaam zijn."

HC&H Consultants is tijdens CorporatiePlein te vinden op stand 11.