HC&H Consultants; Wie zijn zij? Wat is hun toekomstvisie op de corporatiemarkt? Wat doen zij?

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

In de CorporatieGids 2014 presenteren leveranciers en adviseurs zich met een bedrijfsprofiel. Wie zijn zij? Wat is hun toekomstvisie op de corporatiemarkt? Wat doen zij precies? Op corporatiegids.nl zetten we op toerbeurt een leverancier of adviseur centraal. Ditmaal aandacht voor HC&H Consultants.

Bedrijfsprofiel
Samen meerwaarde creëren is waar wij voor staan. Meerwaarde zodat uw processen efficiënter verlopen, uw organisatie effectiever presteert, de informatievoorziening inzicht geeft en de informatiesystemen optimaal aansluiten. Deze meerwaarde bereiken wij door te sturen op samenhang. Samenhang tussen mensen, processen, informatievoorziening en informatiesystemen. Maar ook tussen strategie, inrichting en uitvoering. En juist door deze samenhang samen met u inzichtelijk te maken, ontstaat grip. Grip op verandering zodat u het beoogde resultaat niet alleen bereikt, maar ook borgt.

Niet alleen onze inhoudelijke kennis maar ook onze no-nonsense mentaliteit en praktische instelling maakt dat wij een veelgevraagde partner zijn. Ons motto is immers: samen denken & samen doen!

Aantal medewerkers: 20
Aantal klanten in corporatiemarkt: 154
Actief in corporatiemarkt sinds: 2002
Samenwerkingsovereenkomsten: PMtD, Bergler, Itéraz, Kjenning

Specialisatie
HC&H is een landelijk werkend adviesbureau voor woningcorporaties. Samen met onze klanten werken wij aan oplossingen voor hun vraagstukken. Van strategisch advies, procesoptimalisatie, digitaal werken, applicatieselecties en - implementaties, begeleiden van (ICT)fusies, klantgerichter werken tot functioneel beheer. Iedere HC&H’er op zijn eigen vakgebied. Maar altijd pragmatisch en met oog voor uw doelstellingen. Voor veel corporaties zijn wij een bekend gezicht. Als consultant, projectleider, trainer, coach, interimmer of functioneel beheerder. Mensen met ideeën!

Onder ons motto ‘samen denken & samen doen!’ staan wij met veel bevlogenheid voor u klaar. Waar kunnen wij u bij helpen?

HC&H Consultants is in de corporatiemarkt actief met de diensten
Advies
Adviesbureau, Implementatieondersteuning & softwareacceptatie
Detachering
o.a. voor Interim ICT Management en functioneel beheer

Referenties
Met vele grotere en kleinere corporaties hebben wij langdurige relaties opgebouwd, waaruit hun tevredenheid blijkt. Op onze website kunt u de referenties terugvinden. Een kleine greep uit onze referenties: Vidomes, Rochdale, de Woonmensen, de Key, Thuisvester, Huis & Erf, Mitros en QuaWonen.

Toekomstvisie
Corporaties gaan steeds meer digitaliseren. Communicatie met klanten en partners verloopt digitaal, slim gebruik makend van portalen. Alle verwerkingsstappen binnen de eigen organisatie worden maximaal automatisch. Standaard en 'Lean' zijn hierbij sleutelwoorden. Er gaat steeds meer papierloos en informatie is beschikbaar onafhankelijk van plaats, tijd of device. HC&H geeft corporaties handvatten om de richting en kaders vast te stellen: het fundament voor een succesvolle digitale corporatie!

Adres
De Veldoven 11, 3342 GR, Hendrik-Ido-Ambacht
T 078 6810800
W www.hcenh.nl
E info@hcenh.nl

Bron:CorporatieGids2014

Klik hier om de bedrijfsprofielpagina van HC&H Consultants in de CorporatieGids 2014 te bekijken.