HC&H Consultants; Wie zijn zij? Wat is hun toekomstvisie op de corporatiemarkt? Wat doen zij?

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

In de CorporatieGids 2013 presenteren leveranciers en adviseurs zich met een bedrijfsprofiel. Wie zijn zij? Wat is hun toekomstvisie op de corporatiemarkt? Wat doen zij precies? Op corporatiegids.nl zetten we op toerbeurt een leverancier of adviseur centraal. Ditmaal aandacht voor HC&H Consultants.

Bedrijfsprofiel
Wij hebben onze kennis en ervaring gebundeld in standaard methodieken en modellen waarbij wij gebruik maken van bewezen concepten zodat wij onze kennis en ervaring direct voor uw organisatie kunnen aanwenden. Wij adviseren en ondersteunen u o.a. op het gebied van I&A Beleid, Applicatieselectie, Implementatie applicaties, Processtrategie en risicomanagement, Informatiebeveiliging, Informatiemanagement en Functioneel beheer.

Aantal medewerkers: 22
Aantal klanten in corporatiemarkt: 147
Actief in corporatiemarkt sinds: 2002
Samenwerkingsovereenkomsten: Bergler ICT - PMtD – Itéraz

HC&H Consultants is in de corporatiemarkt actief met de diensten Advies
Adviesbureau
Detachering voor o.a. Interim ICT Management, functioneel beheer
Implementatieondersteuning en softwareacceptatie

Specialisatie
HC&H is een landelijk werkend adviesbureau voor woningcorporaties. Samen met onze klanten werken wij aan oplossingen voor hun vraagstukken. Van strategisch advies, applicatieselecties en - implementaties, procesoptimalisatie, fusies, klantgerichter werken tot het selecteren van tijdelijk en vast personeel. Iedere HC&H’er op zijn eigen vakgebied. Maar altijd pragmatisch en met oog voor uw doelstellingen. Voor veel corporaties zijn wij een bekend gezicht. Als consultant, projectleider, trainer, coach, interimmer of functioneel beheerder. Mensen met ideeën!

Onder ons motto ‘samen denken & samen doen!’ staan wij met veel bevlogenheid voor u klaar. Waar kunnen wij u bij helpen?

Referenties
Met vele grotere en kleinere corporaties hebben wij langdurige relaties opgebouwd, waaruit hun tevredenheid blijkt. Op onze website kunt u de referenties terugvinden.

Toekomstvisie
De huidige economische situatie en overheidsmaatregelen maken het noodzakelijk dat corporaties volop bezig zijn met het terugbrengen van hun bedrijfslasten. ICT kan hierbij een hulpmiddel zijn. Samen met corporaties werken wij aan oplossingen voor hun vraagstukken op dit gebied.

Bezoek/postadres
De Veldoven 11, 3342 GR Hendrik-Ido-Ambacht
T 078-6810800
W www.hcenh.nl
E info@hcenh.nl

Bron:CorporatieGids 2013