Groot aantal corporaties kiest voor NCCW voor tijdelijke ondersteuning

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Een groot aantal corporaties maakt momenteel van de mogelijkheid gebruik om een NCCW medewerker in te zetten voor tijdelijke ondersteuning. Voor woningcorporaties die tijdelijk een medewerker nodig hebben, heeft NCCW corporatiespecialisten beschikbaar die direct inzetbaar zijn om taken over te nemen.

Ondersteuning
Momenteel zijn meerdere NCCW medewerkers in functie bij een corporatie om het werk te ondersteunen op de crediteurenadministratie. Zo vervangt een NCCW medewerker de corporatiemedewerker factuurverwerking voor de duur van haar zwangerschapsverlof. Ook worden NCCW medewerkers ingezet voor het inwerken van een nieuwe medewerkster crediteurenadministratie, het analyseren van het crediteurenproces en het uitbrengen van optimalisatie voorstellen. Daarnaast worden NCCW consultants ingezet bij fusies en reorganisaties, voor het inrichten van nieuwe processen en werkwijzen met een integrale benadering van de organisatieonderdelen.

Voordelen
Eddy Ramos, manager bij NCCW: "We zien steeds vaker dat corporaties onze hulp inroepen voor het tijdelijk vervangen van een medewerker of het wegwerken van achterstanden. NCCW medewerkers combineren hands-on interim werkzaamheden met kennisoverdracht en optimalisaties van ICT applicaties, zoals BIS NOA, FIRST NOA en de Corporatie Cloud. Het mes snijdt dus aan twee kanten. De medewerkers kunnen tijdelijk werkzaamheden op piekmomenten overnemen én kennen daarbij ook nog eens het primaire systeem van de corporatie. Hiermee wordt een structurele bijdrage geleverd aan de verhoging van klanttevredenheid".

Bron: NCCW

Klik hier om de bedrijfsprofielpagina van NCCW in de CorporatieGids 2015 te bekijken.