Fusiepartners Woningstichting Dinteloord, Bernardus Wonen en Brabantse Waard tekenen voor 7 jaar!

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Woningstichting Dinteloord, Bernardus Wonen en Brabantse Waard staan aan de vooravond van de voorgenomen fusie. Vooruitlopend op deze fusie hebben de 3 partijen gezamenlijk besloten om Aareon te kiezen als hun implementatiepartner voor een nieuw ERP-systeem én het verwezenlijken van hun ambities op het gebied van digitale dienstverlening. De implementatie is reeds gestart.

Brabantse Waard is al lange tijd klant van Aareon en met Woningstichting Dinteloord en Bernardus Wonen verwelkomt Aareon 2 nieuwe klanten die gedrieën in 2016 als één organisatie verder willen gaan.

De fusiepartners hebben voor Aareon gekozen omdat wij in staat zijn het complete landschap te implementeren dat nodig is om deze ambities waar te kunnen maken. De implementatie van Tobias AX biedt grote mogelijkheden tot verhoging van de efficiency en vormt een zeer goede basis voor digitale dienstverlening. Zowel aan klanten en leveranciers maar ook aan eigen medewerkers.

Dit landschap bestaat behalve uit Tobias AX namelijk nog uit Archief Compact voor documentmanagement, Flexiciel voor het klantportaal, een deurwaardersportaal en Mareon als leveranciersportaal.

De interne organisatie wordt digitaal ondersteund met mobiele inspectie en dit zal in de toekomst worden aangevuld met de CRM-app.

Op 28 september werd tijdens de kick-off van het project de overeenkomst tussen Aareon en de fusiepartners getekend.

Op de foto:
De heer drs. ing. R.A.J. van den Boom MSM, Bestuurder Brabantse Waard
De heer A.J. Smulders, Bestuurder Woningstichting Dinteloord
De heer P.T.J. Hanen, Commercieel directeur Aareon
De heer ir. C.J.M. Karsten, Bestuurder Bernardus Wonen ontbreekt op de foto.

Bron: Aareon

Klik hier om de bedrijfsprofielpagina van Aareon in de CorporatieGids 2015 te bekijken.