ETTU; Wie zijn zij? Wat is hun toekomstvisie op de corporatiemarkt? Wat doen zij?

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

In de CorporatieGids 2014 presenteren leveranciers en adviseurs zich met een bedrijfsprofiel. Wie zijn zij? Wat is hun toekomstvisie op de corporatiemarkt? Wat doen zij precies? Op corporatiegids.nl zetten we op toerbeurt een leverancier of adviseur centraal. Ditmaal aandacht voor ETTU.

Bedrijfsprofiel
ETTU is de toonaangevende SharePoint-specialist van Nederland, opgericht in 2006. Op praktijkgerichte en doeltreffende wijze maakt ETTU kennisuitwisseling binnen organisaties mogelijk binnen woningcorporaties. Onze specialisten bouwen op basis van best-practices standaard SharePoint-portalen, -oplossingen en -webonderdelen voor onze opdrachtgevers. Zo hergebruiken wij onze bewezen expertise in diverse branches en dragen bij aan duurzame ICT-oplossingen. Niet alleen helpen wij organisaties met standaard SharePoint-portalen, wij helpen u ook bij strategie, advies, implementatie en training. Zodat ook uw woningcorporatie klaar is voor de toekomst.

Aantal medewerkers: 75
Aantal klanten in corporatiemarkt: 3
Actief in corporatiemarkt sinds: 2013
Gebruikersvereniging: eConnect gebruikersvereniging
Samenwerkingsovereenkomsten: Nintex, CoSign digitale handtekening, i-Navigator, Microsoft, OnePlaceMail

ETTU is in de corporatiemarkt actief met de diensten
ERP-module Beleid & Sturing
Innovatie, SharePoint Strategie Advies
ERP-module P&O
Personeelsdossiers/Jaargesprekken
ECM
Document management, Workflow management, Klantportalen, Intranet, Digitale factuurverwerking, Digitale handtekening, Case management
IT-diensten
Cloudservices

Specificaties
Platform gebaseerd op: Microsoft
Proces dat met een (web)app kan worden ondersteund:Portalen

Korte productomschrijving
ETTU heeft een separate productlijn ontwikkeld: eConnect. Dit zijn gebruikersvriendelijke portalen, oplossingen en webonderdelen op het SharePointplatform. De eConnect-producten zijn kant- en-klaar en op basis van best practices ontwikkeld. De eConnect-producten zijn snel en eenvoudig te installeren. Bovendien zijn alle eConnect-producten volledig schakelbaar, zodat er altijd vanuit één omgeving gewerkt kan blijven worden. Dit maakt de productlijn interessant voor woningcorporaties, om vanuit één omgeving samen te werken.

De eConnect productlijn bestaat onder andere uit:
- Kennis- en Communicatie Portaal
- Documentmanagement en Recordmanagement Portaal
- Projecten en Samenwerkingsportaal - Innovatie Portaal

Referenties
ETTU werkt o.a. voor Casade, Centraal Fonds Volkshuisvesting en Portaal. Kijk voor een actueel overzicht van onze SharePoint projecten voor woningcorporaties op http://www.ettu.nl.

Toekomstvisie
Corporaties bevinden zich in turbulente tijden. Dit noodzaakt de sector om zich opnieuw uit te vinden. Innovatie met als doel de prestatie, productiviteit en dienstverlening te verbeteren. Maar hoe innoveer je als corporatie? Hoe pak je dit aan en haal je het beste uit medewerkers naar boven? SharePoint maakt op een gebruiksvriendelijke manier kennisdeling en innovatie voor corporaties mogelijk.

Adres
Kampenringweg 45b, 2803 PE, Gouda
T 0182-686000
W www.ETTU.nl
E marketing@ettu.nl

Bron:CorporatieGids2014

Klik hier om de bedrijfsprofielpagina van ETTU in de CorporatieGids 2014 te bekijken.