Doxis Informatiemanagers; Wie zijn zij? Wat is hun toekomstvisie op de corporatiemarkt? Wat doen zij?

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

In de CorporatieGids 2014 presenteren leveranciers en adviseurs zich met een bedrijfsprofiel. Wie zijn zij? Wat is hun toekomstvisie op de corporatiemarkt? Wat doen zij precies? Op corporatiegids.nl zetten we op toerbeurt een leverancier of adviseur centraal. Ditmaal aandacht voor Doxis Informatiemanagers.

Bedrijfsprofiel
Doxis is gespecialiseerd in het structureren en ordenen van informatie. Al ruim 100 jaar helpen wij organisaties om optimaal gebruik te maken van bedrijfsinformatie die is opgeslagen in hun werkprocessen. Dit doen wij door verbeteringen aan te brengen in de werkprocessen waar belangrijke informatie een rol in speelt. Het beheersen (in control zijn) en optimaliseren van deze informatie ondersteunt het succes van een efficiënte transformatie van analoog naar digitaal werken. Medewerkers kunnen zo op de juiste plaats en tijd en met de juiste informatie de beste beslissingen nemen voor het succes van uw organisatie. U bent dus klantgericht bezig, uw organisatie is compliant en, bovenal, u verbetert de kostenefficiency in uw bedrijfsvoering.

Aantal medewerkers: 90
Aantal klanten in corporatiemarkt: 20
Actief in corporatiemarkt sinds: 2001

Doxis Informatiemanagers is in de corporatiemarkt actief met de diensten

Advies
Adviesbureau, Implementatieondersteuning & softwareacceptatie
Detachering
Projectmanagement, interim-management, tijdelijke functievervulling op alle terreinen van informatiemanagement.

Specialisatie
De expertise van Doxis richt zich op het stroomlijnen van werkprocessen door informatie. Onze diensten en producten zijn gebundeld in 3 services:

Digitaal werken: onze pragmatische aanpak geeft sturing aan de invoering van digitaal werken.
Vormgeven van digitaal werken: Doxis heeft hiervoor succesvolle methoden ontwikkeld die vorm en inhoud geven aan digitaal werken. U neemt hierdoor met een gerust hart een Vervangingsbesluit, kwaliteitsaudits en inspecties hebben geen onaangename verrassingen voor u in petto. U voldoet aan wet- en regelgeving (governance) en houdt risico’s buiten de deur.
Migreren: Doxis is uw expert bij de overstap, de migratie, van uw versnipperde informatiehuishouding naar uw complete digitale informatielandschap binnen de (nieuwe) digitale omgeving.

Referenties
Actief bij ruim 20 corporaties, zoals Casade, Woonpunt, WonenCentraal, Parteon, QuaWonen, Vidomes, HaagWonen en Portaal.
Voorbeeldtrajecten:
* Het Nieuwe Werken, invoeren tablets, advies over Cloudtoepassingen en Social Media
* SharePoint, CORA

Toekomstvisie
Corporaties bevinden zich in de hybride fase van analoog naar digitaal werken. U wilt (24/7) digitaal kunnen beschikken over uw gegevens. Gerichte keuzes in hoe uw informatiebeleid eruit ziet zijn noodzakelijk om optimaal en efficiënt uw klanten te bedienen.

Adres
Loire 126, 2491 AJ, Den Haag
T 070-317 71 72
W www.doxis.nl
E info@doxis.nl

Bron:CorporatieGids2014

Klik hier om de bedrijfsprofielpagina van Doxis Informatiemanagers in de CorporatieGids 2014 te bekijken.