Doxis Informatiemanagers; Wie zijn zij? Wat is hun toekomstvisie op de corporatiemarkt? Wat doen zij?

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

In de CorporatieGids 2013 presenteren leveranciers en adviseurs zich met een bedrijfsprofiel. Wie zijn zij? Wat is hun toekomstvisie op de corporatiemarkt? Wat doen zij precies? Op corporatiegids.nl zetten we op toerbeurt een leverancier of adviseur centraal. Ditmaal aandacht voor Doxis Informatiemanagers.

Bedrijfsprofiel
Doxis is specialist in integraal informatiemanagement. Wij ondersteunen de veranderprocesen die horen bij de transitie van analoog naar digitaal werken. Dit doen we door bruggen te slaan tussen mens en techniek, tussen organisatie en informatie en tussen beleid en realisatie. Als dienstverlener helpen wij organisaties aan toegankelijke en optimaal beheersbare informatie. Zo stellen we organisaties in staat te excelleren in hun kernactiviteiten en een blijvende voorsprong te behalen. Het resultaat: gestructureerde processen, toegankelijke informatie, een doelmatige organisatie en beter rendement.

Aantal medewerkers: 90
Aantal klanten in corporatiemarkt: 20
Actief in corporatiemarkt sinds: 2001

Doxis Informatiemanagers is in de corporatiemarkt actief met de diensten
Advies
Adviesbureau
Detachering voor projectmanagement, interim-management, tijdelijke functievervulling op alle terreinen van informatiemanagement. Implementatieondersteuning en softwareacceptatie

Specialisatie
De expertise van Doxis richt zich op het stroomlijnen van werkprocessen door informatie. Onze diensten en producten zijn gebundeld in 5 servicelines:
* Archiefbewerking (structureren en opschonen van uw fysieke en digitale archief)
* Mijn dossier digitaal (one-stop-shop service voor het digitaliseren en ontsluiten van papieren dossiers)
* E- dienstverlening (advies en implementatie Zaak gericht werken, Workflow, Cloudoplossingen etc.)
* Verzekerd digitaal werken (uw digitale werkproces wordt leidend en het papier mag weg. Voordelen: kostenbesparingen, ruimtebesparing, wet- en regelgeving geborgd etc.)
* Detachering (inhuur van interim informatie professionals en projectmanagers)

Referenties
Actief bij ruim 20 corporaties, zoals Casade, Woonpunt, WonenCentraal, Parteon, QuaWonen, Vidomes, HaagWonen en Portaal.

Voorbeeldtrajecten:
* Het Nieuwe Werken, invoeren tablets, advies over Cloudtoepassingen en Social Media
* SharePoint, CORA

Toekomstvisie
Corporaties bevinden zich in de hybride fase van analoog naar digitaal werken. U wilt (24/7) digitaal kunnen beschikken over uw gegevens. Gerichte keuzes in hoe uw informatiebeleid eruit ziet zijn noodzakelijk om optimaal en efficiënt uw klanten te bedienen.

Bezoek/postadres
Loire 126, 2491 AJ Den Haag
T 070 - 3177172
W www.doxis.nl
E info@doxis.nl
Twitter: @DoxisInformatie

Bron:CorporatieGids 2013