Dolmans: Corporaties ondersteunen bij de juiste zorg voor woningen

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Ontzorgen is anno 2018 een sleutelwoord geworden voor woningcorporaties. Waarbij het daar vaak gaat over het wel of niet uitbesteden van ICT of onderhoud, zijn er ook andere facetten waarop corporaties ontzorgd kan worden. Dolmans is specialist rondom calamiteiten, specialistische reiniging en facilitaire dienstverlening. Het bedrijf is op 27 september één van de exposanten tijdens CorporatiePlein, en wij spraken daar alvast over met Laetitia Simonis.

“De bedrijfsvoering van de toekomst is flexibel en blijft zich aanpassen aan de behoeften van haar klanten,” vertelt Laetitia. “Snelheid, ondernemerschap en maatwerk zijn belangrijk hierin. Dolmans maakt daardoor steeds bewustere keuzes. Niet alleen op operationeel gebied, maar ook omtrent de kwaliteit die wij leveren. Dit houdt in dat wij onze dienstverlening samen blijven ontwikkelen met onze klanten: wij leren van elkaar en streven naar goed een langdurige samenwerking. Wij blijven in de toekomst een specialist die flexibel maatwerk levert bij calamiteiten, in de specialistische reiniging en facilitaire dienstverlening. We hopen dat medewerkers en klanten dat goede gevoel bij ons blijven ervaren.”

Gespecialiseerde ondersteuning
“Ons werk staat of valt met onze mensen: echte professionals die ook zelf genieten van het resultaat. Met een betrokken team nemen én houden wij de regie over het schoonmaakwerk op locatie. Van het periodieke werk zoals het reinigen van portieken, trappenhuizen en gevels tot het inschakelen van specialistische diensten, zoals gevelonderhoud, graffiti verwijderen, ongediertebestrijding, dakreiniging en het saneren van asbesthoudende materialen. Wij leveren ook noodhulp bij calamiteiten, zoals brand, stormschade of wateroverlast. Dit zijn momenten waarbij corporaties behoefte hebben aan specialisten die weten wat er moet gebeuren, prioriteiten stellen en alles op alles zetten om de schade tot een minimum te beperken.”

Zorg, aandacht en vakmanschap
Tijdens CorporatiePlein vertelt Dolmans meer over wat zij voor woningcorporaties kunnen betekenen. Laetitia: “Met een grote diversiteit aan diensten en specialisten omringen wij onze klanten met alle zorg, aandacht en vakmanschap die nodig is om de kerntaak van corporaties te vervullen: de juiste zorg voor woningen. Wij leveren een totaalpakket van diensten waarmee de vraag centraal staat hoe corporaties optimaal ontzorgd kunnen worden. Ons team tijdens CorporatiePlein vertelt bezoekers daar graag meer over.”

Bron: CorporatieMedia | Foto: Dolmans

Aanmelden voor CorporatiePlein 2018 kan hier. Een plattegrond met alle deelnemende exposanten vind je hier.

Dolmans is op CorporatiePlein te vinden op stand 26