Dirk Stuip aangetreden als CEO bij Unexus

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

De afgelopen jaren heeft Unexus Contact Solutions sterk mogen doorgroeien. Daar zijn we onze klanten, leveranciers en partners erg dankbaar voor. Door de groei van de organisatie is het ook belangrijk om deze goed te managen. Daarom is per augustus 2023 als Chief Executive Officer aangetreden: Dirk Stuip! 

Over Dirk
Dirk heeft ruime ervaring in het klantcontact vakgebied. Hij werkte eerder onder andere bij Teleperformance en Coníche. De afgelopen jaren bekleedde hij directieposities bij CX Company, totdat in 2020 opging in CM.com, waar hij zijn carrière vervolgde als M&A Integrations Lead.

Per augustus is hij gestart als CEO bij Unexus, een rol die ontstaan is om de doorlopende groei van de organisatie te borgen en verder vorm te geven. Dirk: “Unexus heeft een zeer mooi product en daarvoor veel potentie; de focus op het ontzorgen van de klant is daarbij uitzonderlijk sterk. Met mijn ervaring denk ik bij te kunnen dragen aan het verder versterken van de organisatie, om zo de groei in goede banen te leiden”.  

Dirks rol bij Unexus
Over de toevoeging van Dirk aan het team zegt Wim Pullens, Commercieel Directeur bij Unexus: “We verwelkomen Dirk en kijken ernaar uit om samen te bouwen aan de toekomst van Unexus. We hebben er vertrouwen in dat we samen ons platform kunnen uitbouwen zodat we steeds meer klanten stabiel en vernieuwend kunnen blijven bedienen”.

Over Unexus
Unexus levert al 12,5 jaar een volledig geïntegreerd communicatie platform voor het beste klantcontact. Het platform routeert telefonie-, webchat-, social media, e-mail- en WhatsApp. De komende jaren willen we ons platform laten groeien en verder uitbouwen. Dit doen we gebaseerd op Microsoft technologie, met eigen ICT ontwikkeling en een eigen professionele servicedesk.

Bron: Unexus, Foto: Unexus