DEMO Consultants; Wie zijn zij? Wat is hun toekomstvisie op de corporatiemarkt? Wat doen zij?

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

In de CorporatieGids 2014 presenteren leveranciers en adviseurs zich met een bedrijfsprofiel. Wie zijn zij? Wat is hun toekomstvisie op de corporatiemarkt? Wat doen zij precies? Op corporatiegids.nl zetten we op toerbeurt een leverancier of adviseur centraal. Ditmaal aandacht voor DEMO Consultants.

Bedrijfsprofiel
DEMO Consultants adviseert u op het gebied van vastgoedinformatiemanagement. We maken innovatieve softwareproducten, zoals de DEMO Real Estate Suite voor asset- en portefeuillemanagement, vastgoedsturing en onderhoudsmanagement.

Voor elk corporatie is het een uitdaging om door de bomen het bos te blijven zien. En hoe krijgt iedereen de juiste informatie? Dat is de opgave wanneer je te maken hebt met veel, complexe informatie. Een innovatief informatiebeleid moet dit realiseren. DEMO en DEMO RE Suite helpen u bij een stapsgewijze implementatie van een stabiel vastgoedmanagement informatiesysteem.

Aantal medewerkers: 15
Aantal klanten in corporatiemarkt: 50
Actief in corporatiemarkt sinds: 1996

DEMO Consultants is in de corporatiemarkt actief met de diensten
ERP-totaaloplossing
RE Suite
ERP-module Vastgoed
VvE-Beheer, Woningcartotheek, Brandveiligheid RE Brandscan, GIS - RE GIS
ERP-module Beleid & Sturing
Risicomanagement, Financiële meerjarenprognose, Strategisch voorraadbeleid, Contractmanagement, KPI's dashboard, Assetmanagement RE Vastgoedsturing
ERP-module Onderhoud
Planmatig onderhoud, Niet-planmatig onderhoud, Inspectie, Mobiele ondersteuning onderhoud, Energieprestatie - RE Energie, Beheer openbare ruimte - RE Infrabeheer
ERP-module Vastgoedontwikkeling
Projectadministratie, Assetmanagement RE Vastgoedsturing, Grondexploitaties - RE GREX
ECM
Workflow management, Klantportalen, Intranet, Webportals - RE Web
Business Intelligence
Managementinformatie, Prestatiemanagement, Datawarehouse - RE Foundation
IT-diensten
Cloudservices

Specificaties
Platform gebaseerd op
:Microsoft
Proces dat met een (web)app kan worden ondersteund: Inspectieproces en de volledige RE Suite

Korte productomschrijving
De RE Suite is een totaaloplossing voor vastgoedinformatiemanagement en bestaat uit verschillende modules en applicaties. Deze kunnen naar wens worden gekozen om zo te voorzien in de verschillende behoeften. Integratie met de bestaande software is probleemloos. RE Suite wordt per licentie verkocht of als SaaS aangeboden (waarbij het aantal gebruikers onbeperkt is). De software is geschikt voor client-server omgevingen, cloud-toepassing, maar tevens bruikbaar op een stand-alone PC.

Referenties
Wij werken met meer dan vijftig woningcorporaties van groot tot klein, door het hele land. Voorbeelden van recente referenties zijn: Portaal, Kennemer Wonen, deltaWonen, SCW Tiel, QuaWonen, Lefier StadGroningen, Mitros, Parteon, TBV Wonen, Stek.

Toekomstvisie
Effectief en efficiënt woningbeheer in een nieuwe tijd vraagt om gestructureerd informatiemanagement. In het proces van ontwikkelen, exploiteren en handhaven moeten de complexe informatiestromen rondom vastgoed geïntegreerd worden. Alleen dan kan synergie worden bereikt.

Bezoekadres
Delftechpark 10, 2628 XH, Delft
Postadres Postbus 642, 2600 AP, Delft
T 015 - 7502520
W www.demobv.nl
E info@demobv.nl

Bron:CorporatieGids2014

Klik hier om de bedrijfsprofielpagina van DEMO Consultants in de CorporatieGids 2014 te bekijken.