DeltaWonen gaat samenwerking met Unexus aan

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Wij worden blij van nieuwe klanten die vertrouwen hebben in onze dienstverlening. Woningcorporatie DeltaWonen heeft recent besloten om in het tweede kwartaal van 2023 over te stappen naar ons geïntegreerde communicatieplatform!

Samenwerken op de inhoud
DeltaWonen is een woningcorporatie in gemeenten Zwolle, Kampen en Oldebroek. Zij verhuren en onderhouden zo’n 15.000 sociale huurwoningen. Het hoofddoel? Dat huurders zich thuisvoelen. Duurzaamheid staat aan de basis van alles wat zij doen.

Een samenwerking met Unexus past daardoor goed bij DeltaWonen. Manager Bedrijfsbeheer Agnes Ellerman en Adjunct – directeur Wonen Martijn Swijtser benadrukken dat DeltaWonen op een professionele manier verbindend wil zijn met haar huurders en dat telefonie hier nog steeds een belangrijke rol in speelt. Daarnaast wil DeltaWonen in de communicatie met haar huurders vernieuwend zijn. Met de keuze voor Unexus Connect beschikt DeltaWonen over een toekomstbestendig en innovatief communicatie platform.

Feestelijk moment
Om dit te vieren organiseerde projectmanager Monique van Dalen een feestelijke samenkomst met onder meer de leden van het projectteam op het mooie kantoor van DeltaWonen in Zwolle. We hebben genoten van de warme ontvangst, de mooie anekdotes hebben elkaar wat beter leren kennen.

We geloven in dienstverlening met een persoonlijke benadering en we kijken dan ook uit naar een langdurige samenwerking!

Bron: Unexus, Foto: DeltaWonen