De digitale corporatie centraal bij Motion10 op CorporatiePlein

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Hoewel de corporatiemarkt volgens Motion10 constant in beweging is, blijft het thema 'meer met minder' de komende tijd spelen. Dat zegt Ron Witjes van het Rotterdamse bedrijf. CorporatieGids.nl ging met Motion10 in gesprek om erachter te komen wat de softwareleverancier allemaal wil laten zien tijdens CorporatiePlein, de bedrijfsvoering & ICT-beurs voor woningcorporaties op 24 september in Expo Houten.

Het begrip 'meer met minder' kent volgens Ron vele kanten: "Hoe wordt bijvoorbeeld de productiviteit verhoogd met minder systemen en applicaties? Hoe wordt informatie makkelijker gedeeld met huurders en ketenpartners? En hoe levert u meer kwaliteit met betere informatie? Motion10 wil op CorporatiePlein graag meer vertellen over de succesvolle implementaties die wij mogelijk maken mede dankzij onze focus op en ervaring met adoptie."

"Motion10 kent als geen ander de uitdagingen binnen de corporatiewereld," gaat Ron verder. "Door het bundelen van krachten in de woningsector helpen wij u ervoor te zorgen dat 'meer met minder' in plaats van een uitdaging juist een kans wordt. Tijdens CorporatiePlein willen wij het dan ook hebben over de digitale corporatie. Wilt u ontzorgd worden bij uw ketenintegratie, of meer richting hebben bij de inrichting van de digitale werkplek en direct aan de slag met een corporatie dashboard? Wij kunnen u daarbij helpen."

"Wij hebben hiervoor drie diensten speciaal ontwikkeld. Met de digitale werkplek verbetert u de interne en externe samenwerking door informatie overal toegankelijk te maken. Ketenintegratie is een Enterprise Service Bus (ESB) waarmee u met koppelingen aan de slag kunt gaan als VERA as a Service, Woningnet, GBA, VABI en uw ERP-systeem. Daarnaast hebben wij het Corporatie dashboard, waarmee corporaties beter in staat worden gesteld beslissingen te nemen en te sturen op KPI's als leegstand per wijk. Met deze drie oplossingen willen wij uw organisatie een groeipad aanbieden, om de weg naar de digitale corporatie zo soepel mogelijk te maken. Wanneer u hierover meer wilt weten, bezoek dan onze stand op CorporatiePlein 2015."

Motion10 is tijdens CorporatiePlein te vinden op stand 20.