Corporaties worden tijdens CorporatiePlein gehoord in hun ICT vraagstukken!

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Op 25 september jl. vond in Expo Houten de vierde editie van het CorporatiePlein plaats. Tijdens deze vakbeurs stond NEH Shared Services met maar liefst vier stands klaar om met iedere bezoeker te spreken over hun ICT vraagstuk.

Om te voorzien in de vele vraagstukken die momenteel binnen de corporatiebranche spelen, wist NEH dat het met meerdere thema’s beschikbaar moest zijn voor de bezoekers van het CorporatiePlein. Vier stands, met vier verschillende thema’s boden hierin de oplossing. Door deze opzet werden bezoekers met gerichte vragen direct bij binnenkomst verwezen naar de juiste stand voor hun vraag, waarmee het maximale resultaat voor de beursbezoekers werd gerealiseerd.

Op de drukbezochte stands van NEH (in totaal 243 gevoerde gesprekken) werd uitgebreid gesproken over Outsourcing, Back-up, Uitwijk, Informatiebeveiliging, Informatiemanagement, Flash Storage, een eigen veilige corporatie drop-box en vele andere onderwerpen. Tientallen bezoekers bezochten zelfs alle stands van NEH, waardoor ze aan het eind beloond werden met een unieke NEH Blastingbrick.

Al met al kijkt NEH terug op een zeer succesvolle beursdag met geweldig interessante gesprekken.

Bron: NEH

Klik hier om de bedrijfsprofielpagina van NEH in de CorporatieGids 2014 te bekijken.