Corporatieprofessional: schrijf je in voor de CorporatieGids LIVE Kennisdag

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

In navolging van twee succesvolle edities organiseert CorporatieMedia op 7 april in Expo Houten opnieuw de CorporatieGids LIVE Kennisdag. Aanmelden kan eenvoudig via de rode button op deze website.

De CorporatieGids LIVE Kennisdag is dé dag waarop leveranciers en adviseurs leerzame en interessante kennissessies verzorgen voor woningcorporaties. De vakgebieden Financiën, Vastgoed, Onderhoud, Wonen, Communicatie en Bedrijfsvoering & ICT zullen tijdens het evenement uitvoerig aan bod komen.

Meerdere sessies
Elke kennissessie duurt 45 minuten, waarna een pauze volgt van 15 minuten. Omdat de sessies per aandachtsgebied gegroepeerd zijn, is er de mogelijkheid meerdere kennissessies op één dag te bezoeken. Zo is het gemakkelijk een goed beeld te vormen van de verschillende visies, producten en diensten die momenteel bij leveranciers in de schijnwerpers staan. Voor een korte beschrijving van alle kennissessies kunt u terecht op de CorporatieGids LIVE Kennisdag website.

De CorporatieGids LIVE Kennisdag is gratis te bezoeken wanneer je in loondienst werkzaam bent bij een woningcorporatie. Eveneens worden koffie, thee en fris voor tussen de sessies en een lunchbuffet - inclusief het inmiddels beroemde broodje kroket - rond lunchtijd gratis verzorgd, en ook parkeren kan geheel gratis voor de deur bij Expo Houten.

Aanmelden
Je aanmelden voor de CorporatieGids LIVE Kennisdag op 7 april kan via onze website. Daar zijn ook de onderwerpen van de verschillende kennissessies te vinden en de tijdstippen waarop elke sessie begint.