CorporatieGids LIVE: Wapen jezelf tegen cybercriminaliteit

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Afgelopen jaar werd nogmaals duidelijk waarom security en privacy steeds prominenter bij corporaties op de agenda staan. Maar de ontwikkelingen in dit vakgebied staan niet stil. Wil je op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen en cybercriminelen voor blijven? Kom dan ook naar de CorporatieGids LIVE Kennisdag op 21 maart in Expo Houten en laat je informeren over de trends, ontwikkelingen en maatregelen tegen cybercriminaliteit!

Hierbij een greep uit het aanbod van 45 kennissessies:

Zo geeft Privacy Specialist BV om 10:00 een ‘Workshop: Privacy en (cyber)security in de praktijk beheersen’. Om 11:00 gaat het bij Previder over ‘Informatiebeveiliging voor corporaties: Een roadmap naar veiliger werken in de digitale wereld’ en bij VVA over 'De 8-voudige corporatiehack; samen uit, samen thuis!'. De middag begint bij Claranet met een sessie over ‘Pentesten voor Woningcorporaties – Wat leer je van meer dan 10.000 pentestdagen per jaar?’ terwijl Hersense in dat tijdslot een sessie houdt over 'What the hack: leverancier- en contractmanagement!' Audittrail vertelt na de lunch om 13:15 over ‘Alles in de strijd tegen ransomware: Security monitoring met SOC/SIEM’. Afsluitend vertelt NEH om 14:15 over ‘Innovatieve, intelligente en veilige IT-oplossingen voor de corporaties’.

Ben je werkzaam bij een woningcorporatie en heb je je nog niet - gratis - aangemeld voor de LIVE Kennisdag? Doe dat dan direct op www.corporatiegids.nl! Je hebt de keuze uit 45 interessante kennissessies, verdeeld over de vakgebieden Bedrijfsvoering & ICT, Wonen, Financiën, Communicatie, Onderhoud én Vastgoed. We zien jullie graag op 21 maart tijdens de CorporatieGids LIVE Kennisdag in Expo Houten. Tot dan!

Bron: CorporatieMedia, Foto: Shutterstock