Audittrail

Korte productbeschrijving

Audittrail is expert op het gebied van privacy, informatiebeveiliging en risicomanagement. Voordat we je kunnen helpen met een duidelijk, praktisch advies is het belangrijk om te weten waar je staat. Eerst voeren we een interne audit uit, de nulmeting, die in kaart brengt hoe je er op dat moment voor staat. Het assessment vindt plaats op een later moment en geeft inzicht in de invloed van de reeds genomen maatregelen. Zodra de nulmeting is uitgevoerd heb je inzicht in de bestaande documentatie, processen en systemen en kunnen we jouw huidige niveau bepalen. Om je inzicht te bieden in de beschikbaarheid, integriteit en vertrouwelijkheid van informatie stelt Audittrail software/ tooling beschikbaar, bijvoorbeeld in de vorm van het Compliance Management Framework. Dit soort tools geven je direct meer grip op compliance. Natuurlijk biedt Audittrail ook andere oplossingen voor jouw organisatie aan zoals een parttime Security Officer, Privacy Officer, auditor of bijvoorbeeld een op maat gemaakt awareness-programma om het bewustzijn van jouw medewerkers te toetsen.

Audittrail in het kort:

• Onze audits dragen direct bij aan verbetering van kwaliteit en niet aan een afrekencultuur;

• We hebben een scherpzinnig team van auditors en consultants met de juiste opleidingen, een goede dosis pragmatiek en kennis van de sector;

• We zijn op de hoogte van de nieuwste wet- en regelgeving en zorgen ervoor dat onze kennis up-to-date blijft;

• Corporaties ontvangen duidelijk, hands-on advies zodat ze zelfstandig verder kunnen. Volledige ontzorging en interim ondersteuning is ook mogelijk.

Compliance is een continu proces van meten en weten. Wanneer de basis is gelegd, helpen wij je verder om ook in de toekomst compliant te blijven door middel van het assessment. Dit assessment brengt jouw nieuwe niveau in kaart en helpt je in te zoomen op specifieke onderdelen die jouw aandacht verdienen.

Specificaties

Software wordt aangeboden:

  • SaaS

Platform gebaseerd op:

  • Mavim of Sensus

Toekomstvisie

Kijkend naar de toekomst zullen privacy, informatiebeveiliging en risicomanagement relevant blijven en dus is het aan organisaties de taak om te blijven werken aan een privacy-bewuste, informatieveilige en risicobewuste organisatie. Door deze onderwerpen als doorlopend programma in te regelen creëer je de ruimte om stapsgewijs te kijken naar een integrale aanpak voor governance, risk & compliance (GRC).

Audittrail is in dit proces graag jouw partner. Met onze expertise bieden we duidelijke, praktisch uitvoerbare oplossingen. We nemen je mee in het gebruik van effectieve tooling, maar ook in het verhogen van het bewustzijn binnen jouw organisatie. Onze gecombineerde aanpak geeft je inzicht in wat er wanneer dient te gebeuren en wat de kosten zijn.

Referenties

O.a. Woonbron, Intermaris, Vestia, Rijswijk Wonen, Provides, Portaal, de Sleutels.

Bedrijfsprofiel

Audit- en adviesbureau Audittrail ondersteunt woningcorporaties bij privacy, informatiebeveiliging, governance, risk & compliance (GRC) en kwaliteit. Het is ons doel om jouw corporatie verder te helpen en de bedrijfsvoering te optimaliseren. Audittrail heeft in de afgelopen 10 jaar audits uitgevoerd en advies geleverd aan meer dan 85 verschillende corporaties. Opdrachten die we het afgelopen jaar veel hebben uitgevoerd zijn: • Nulmeting & Assessments informatiebeveiliging en privacy • Awarenesscampagne Informatiebeveiliging en Privacy • Interim Privacy & Security Officer • Social Engineering als de Phishingtest, Mystery Guest en Mystery Calling • Implementeren van het security & AVG-framework(CMF) van Mavim • Beoordeling control framework

Aantal medewerkers: 20
Aantal klanten in corporatiemarkt: 85
Actief in corporatiemarkt sinds: 2011

Contactgegevens

Audittrail
Sisalbaan 5a, 2352 AZ, Leiderdorp
071 – 747 17 17

mail@audittrail.nl
https://www.audittrail.nl

Audittrail in het nieuws