VVA

Specialisatie

Wij zijn een innovatief en onafhankelijk informatiseringsbureau en ondersteunen organisaties bij hun digitale transformatie door het geven van adviezen en het begeleiden van projecten. Dit doen we met een team van enthousiaste professionals die expert zijn op het snijvlak van organisatie, verandermanagement en ICT. In onze filosofie voert de klant de regie en zit aan het roer. Met onze vaardigheden en kennis helpen wij om in de juiste richting te sturen en om bewust keuzes te maken. Om onze klanten steeds beter van dienst te kunnen zijn en flexibel in te kunnen spelen op nieuwe innovaties, trends en ontwikkelingen groeit ook onze dienstverlening. Momenteel hebben wij vijf business units met elk een eigen specialiteit: informatisering, innovatisering, intelligent workforce, DigiCoaching en security & privacy. • Informatisering helpt digitale transities van organisaties soepel te laten verlopen vanuit partnership met management, medewerkers en leveranciers. • Innovatisering boost de adoptie van innovaties en stimuleert efficiënte en veilige werkwijzen bij digitalisering. • Intelligent workforce zorgt voor uitdagender werk, efficiëntere bedrijfsvoering en creëert de ruimte voor de zaken die het verschil kunnen maken. • DigiCoaching ondersteunt medewerkers bij hun digitale uitdagingen & vaardigheden voor duurzame personele inzetbaarheid en optimaal rendement uit ICT-investeringen. • Security & privacy biedt als partner een totaalpakket aan security en privacy producten- en diensten om digitale transformaties veilig te houden. Concreet helpen wij diverse typen organisaties bij hun digitale uitdagingen & transities met onder andere als gevolg: • Betere besluitvorming • Efficiëntere bedrijfsvoering • Digitaal gemak • Verbeterde dienstverlening • Hoger medewerker- & klantgeluk. Hoe kunnen we jouw organisatie verder helpen?

Toekomstvisie

Wij willen voor onze klanten dé toonaangevend expert zijn in digitale inspiratie en innovatie voor een duurzame en positieve impact op mensen en organisaties. Dit dragen we uit door onze missie ‘Futurizing your business’, waarbij we de nadruk leggen op twee punten. We ondersteunen onze klanten bij hun digitale transformatie en daarmee het toekomstbestendig maken van de organisatie, ‘futurizen’ dus. Het woord ‘business’ geeft aan dat niet de techniek, maar de organisaties met hun medewerkers en hun klanten centraal moeten staan. Wij zijn onafhankelijk en werken, denken en doen alles met onze kernwaarden in ons achterhoofd; Flexibel, Innovatief, Deskundig, Bevlogen en Verbindend.

Referenties

Een overzicht van onze referenties vind je op onze website www.vva-informatisering.nl.

Bedrijfsprofiel

VVA is een innovatief en onafhankelijk informatiseringsbureau dat zich voornamelijk richt op woningcorporaties, zorginstellingen, lokale overheden en het onderwijs. Wij ondersteunen organisaties bij hun digitale transformatie door het geven van adviezen, leveren van producten en het begeleiden van projecten. Dit doen we met een team van enthousiaste professionals die expert zijn op het snijvlak van organisatie en ICT. In onze filosofie voert de klant regie en zit aan het stuur. Met onze vaardigheden, kennis en producten helpen we organisaties bewust keuzes te maken. Wij werken met plezier en passie voor het vak en stralen dat uit. Om onze klanten steeds beter van dienst te kunnen zijn en flexibel in te kunnen spelen op nieuwe innovaties, trends en ontwikkelingen groeit ook onze dienstverlening. Momenteel hebben wij vijf business units met elk een eigen specialiteit: informatisering, innovatisering, intelligent workforce, DigiCoaching en security & privacy.


Aantal medewerkers: 35
Aantal klanten in corporatiemarkt: 130+
Actief in corporatiemarkt sinds: 2007

Contactgegevens

VVA
Laan van Brabant 50, 4701 BL Roosendaal
06 2954 2630 (Martijn Videler), 06 5758 2331 (Mark Musters)

info@vva-informatisering.nl
https://www.vva-informatisering.nl

VVA in het nieuws