CorporatieGids LIVE: Jaarlijkse kennisinjectie voor de corporatieprofessional

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Als corporatieprofessional zorg je ervoor dat je op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen in jouw vakgebied. Doe je dat het liefst op een efficiënte manier? Bezoek dan de CorporatieGids LIVE kennisdag op 7 april in Expo Houten. Deelname is gratis!

Download hier het originele artikel uit CorporatieGids Magazine editie maart 2016

De CorporatieGids LIVE Kennisdag biedt corporatiemedewerkers op één dag de keuze uit maar liefst 45 kennissessies van leveranciers en adviseurs uit de sector. De vakgebieden waar de kennissessies betrekking op hebben zijn Onderhoud/Vastgoed, Wonen, Financiën, Communicatie, Bedrijfsvoering & ICT. “De CorporatieGids LIVE Kennisdag is een snoepwinkel voor de professional op zoek naar informatie,” zegt organisator Paul Tuinte. “Je kunt zelf online je programma naar smaak samenstellen en uitbreiden tot maar liefst vijf kennissessies. De eerste sessiereeks begint om 10.00 uur en de laatste start 14.15 uur. We hebben dus zoveel als mogelijk geprobeerd om er een filevrij programma van te maken.”

Hoe werkt het?
“De kennissessies duren 45 minuten en zijn zoveel als mogelijk per aandachtsgebied gegroepeerd en volgtijdelijk gepland. Na elke sessie is er een korte pauze van 15 minuten. Onder het genot van een kop koffie, thee of iets fris is er dan gelegenheid om te netwerken met collega-vakgenoten. Tussen 12.45 en 13.15 uur serveren wij bovendien een heerlijke lunch. 

Alle vakgebieden
“Ongeacht in welk vakgebied je als corporatieprofessional werkzaam bent, er zitten altijd zeer interessante kennissessies tussen,’’ zegt organisator Martin Barendregt. ‘’Ons advies is ook om intern collega’s te mobiliseren en samen af te reizen naar Expo Houten. Neem je collega’s dus mee! Je kunt zo samen op een efficiënte manier kennis opdoen.’’

Aanmelden
Voor het programma en gratis aanmelden, ga naar deze website. In het menu vind je de koppeling naar CorporatieGids LIVE.

Bron: CorporatieGids Magazine