CorporatieGids LIVE: Hét kennisevenement voor de corporatieprofessional

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Over anderhalve week vindt in Expo Houten de CorporatieGids LIVE Kennisdag plaats. Het jaarlijks terugkerende evenement laat bezoekers op een efficiënte manier kennissessies bijwonen over de meest actuele thema’s in de sector. Aanmelden is gratis en nog steeds mogelijk op www.corporatiegids.nl, waar je keuze hebt uit 45 interessante kennissessies.

Hierbij een greep uit het programma:

De dag wordt om 9:30 afgetrapt door Aedes met een sessie over ‘Corporatiesector maakt werk van datastandaarden’. Om 10:00 gaat het bij DataRotonde over ‘Waarom JUIST ook DataRotonde bij cloud koppelingen’ en Hofmeier over 'CSRD - ja of nee?!'. Chaptr2 vertelt om 11:00 over ‘Implementatie nieuw ERP bij Talis: Laat de verandering voor je werken!’. DataBalk is ook aanwezig en houdt om 12:00 een sessie over ‘Maak kennis met het nieuwe ERP en CRM van DataBalk. Altijd up-to-date en continue innovatie’. WoningNet vertelt om 13:15 over ‘Stadsregio Amsterdam telt punten bij nieuwe woonruimteverdeling’ terwijl het bij Itris gaat over ‘De impact van Artificial Intelligence in het ERP op de woningcorporatiemarkt!’ Om 14:15 wordt de dag onder andere afgesloten door Hercules met ‘Wocas, dé spin in het best of breed applicatie landschap’ en Watch-E met ‘Energiemonitoring en -management & de kansen van de Energieprestatievergoeding (EPV 2.0)’.

Ben je werkzaam bij een woningcorporatie en heb je je nog niet – gratis – aangemeld voor de LIVE Kennisdag? Doe dat dan direct op www.corporatiegids.nl! Je hebt de keuze uit 45 interessante kennissessies, verdeeld over de vakgebieden Bedrijfsvoering & ICT, Wonen, Financiën, Communicatie, Onderhoud én Vastgoed. We zien jullie graag op 21 maart tijdens de CorporatieGids LIVE Kennisdag in Expo Houten. Tot dan!

Bron: CorporatieMedia, Foto: CorporatieMedia