Communicatieadviseur bij een woningcorporatie? Nyna organiseert een super 2-daagse voor jou!

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Iedereen communiceert, hoe kan de communicatieadviseur helpen?
De veranderende positie van corporaties, en de daarmee veranderende rol van communicatie, vraagt om nieuwe inzichten in en toepassingen van ons interessante communicatievak. Corporaties moeten bouwen aan vertrouwen. Dat is niet alleen jouw taak; daar speelt iedereen binnen jouw corporatie een rol in. Al je collega’s moeten de corporatie kunnen vertegenwoordigen en in gesprek kunnen met huurders en stakeholders. Jij kan je corporatie helpen met communicatief vaardig worden.

Deze tweedaagse geeft jou alle tools om daarmee aan de slag te gaan. Je maakt kennis met instrumenten, die jou helpen de corporatie communicatiever te maken. We maken een korte analyse waar jouw corporatie volgens jou momenteel staat en waar de speerpunten liggen. Op basis daarvan maken we een omgevingsanalyse, gaan we werken aan kernboodschappen en maken we een praktische communicatiekalender.

Ook gaan we uitgebreid in op ontwikkelingen in het communicatievak. Welke rol heb je nu en welke rol krijg je?

Aanpak
In twee dagen ga je met maximaal vijftien communicatie collega’s van corporaties aan de slag. Met tips, trics, structuur en oefeningen kun jij straks jouw rol pakken en de corporatie communicatiever maken. Ook bekijken we voorbeelden van andere organisaties en laten we je zien wat de rol van online media is in de stap naar een communicatieve corporatie.

Overnachten met avondprogramma
Om de snelheid in het programma te houden vinden we het prettig als je blijft overnachten. Dat biedt ons de gelegenheid om je ook een verrassend avondprogramma aan te bieden waar zowel jij als je corporatie wat aan hebben. We hebben daarom een mooi aanbod gemaakt tegen een aantrekkelijke prijs.

Kosten
Investeer in twee dagen voor jou en je corporatie! De kosten voor deze 2-daagse zijn slechts: € 895,00 exclusief btw. maar inclusief twee maal een lunch, een 3 gangen diner, een overnachting , een uitgebreid ontbijt en alle cursusmaterialen. Eventueel kun je deze investering van jouw persoonlijke opleidingsbudget bekostigen. (CAO voor Woningcorporaties).

Data en locatie
De training wordt gehouden op 22 en 23 mei 2014 en vindt plaats in een prachtige omgeving bij ‘Buitenherberg Ter Linde in Zuidwolde.

Download hier de uitgebreide informatie

Bron: Nyna Communicatie