CEPO; Wie zijn zij? Wat is hun toekomstvisie op de corporatiemarkt? Wat doen zij?

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

In de CorporatieGids 2014 presenteren leveranciers en adviseurs zich met een bedrijfsprofiel. Wie zijn zij? Wat is hun toekomstvisie op de corporatiemarkt? Wat doen zij precies? Op corporatiegids.nl zetten we op toerbeurt een leverancier of adviseur centraal. Ditmaal aandacht voor CEPO.

Bedrijfsprofiel
CEPO helpt al meer dan 15 jaar organisaties om integraal de kwaliteit van hun informatiesystemen en processen naar een hoger niveau te tillen. De basis van ons werk draait om kwaliteit en effectiviteit, waarbij het vooral gaat of IT de organisatie ook echt ondersteunt. Niet alleen kijken of het werkt, maar met name of je ermee kunt werken: een wereld van verschil. We bieden daarvoor een palet van diensten en producten: van acceptatiemanagement en begeleiden van testen, een kwaliteitsabonnement voor permanente afstemming van werkproces en IT tot de kwaliteitsmeterplus® , SaaS software om IT-kwaliteit continu inzichtelijk te maken.

Aantal medewerkers: 13
Aantal klanten in corporatiemarkt: 70
Actief in corporatiemarkt sinds: 1997

Specialisatie
Het succes van de implementatie en gebruik van een informatiesysteem wordt bepaald door de acceptatie van de gebruikers. Zeker in een tijd waarin iedere investering op een goudschaaltje wordt gewogen wil je vaststellen dat een informatiesysteem werkt, maar nog belangrijker, dat er efficiënt en effectief mee te werken is (en blijft !). IT is een integraal onderdeel geworden van het primaire proces. Organisaties onderschatten niet alleen de complexiteit van het informatiesysteem, maar ook de complexiteit van hun eigen organisatie. Hoe beheers je nu de kwaliteit van je IT in relatie tot de organisatie ? Nog belangrijker : hoe zorg je dat dat zo blijft waardoor veranderingen evolutionair plaats vinden in plaats van revolutionair. Dat vraagt om een werkwijze, ondersteund met eigen, in de praktijk ontwikkelde software, waarbij werkprocessen en IT worden ontdaan van hun complexiteit. Waardoor eindgebruikers heel eenvoudig hun nieuwe en huidige systemen kunnen beoordelen op werking en tegelijkertijd verbeteringen kunnen aandragen. Niet alleen bij een implementatie maar gedurende de hele levensduur van een informatiesysteem. Dát is waar CEPO organisaties bij helpt.

CEPO is in de corporatiemarkt actief met de diensten
Advies
Implementatieondersteuning & softwareacceptatie

Referenties
CEPO helpt organisaties hun IT kwaliteit gericht te verbeteren. Wij werken samen met grote en kleine woningcorporaties. Op onze website www.cepo.nl staan referenties en komen onze klanten aan het woord.

Toekomstvisie
Corporaties blijven permanent investeren in de efficiency en effectiviteit van hun IT. Er zal meer moeten gebeuren met minder menskracht. Niet grootschalige, kostbare en moeilijk beheersbare vervanging van de totale IT, maar continu IT en werkprocessen aan passen in kleine stapjes: van evolutie naar revolutie. Deze trendbreuk vraagt om een methodische aanpak met IT kwaliteit continu inzichtelijk.

Bezoekadres
Stephensonweg 8, 4207 HB, Gorinchem
Postadres
Postbus 621, 4200 AP, Gorinchem
T 0183 - 646 430
W www.cepo.nl
E info@cepo.nl

Bron:CorporatieGids2014

Klik hier om de bedrijfsprofielpagina van CEPO in de CorporatieGids 2014 te bekijken.