Centric wil corporaties 'uit de spagaat halen' op CorporatiePlein

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

"Corporaties zitten momenteel in een spagaat." Dat stelt Anne-Britt Boerdam van Centric. Corporaties moeten namelijk de kwaliteit van hun dienstverlening verbeteren, terwijl de totale kosten van de bedrijfsvoering omlaag moeten. Twee ogenschijnlijk tegenstrijdige doelen. Centric denkt echter een oplossing gevonden te hebben, en wil corporaties hier meer over vertellen tijdens CorporatiePlein, de bedrijfsvoering & ICT-beurs voor woningcorporaties op 24 september in Expo Houten.

"Met de inzet van slimme ICT-oplossingen kunnen corporaties uit deze spagaat getrokken worden en beide doelen bereiken," legt Anne-Britt uit. "Dit uit zich bijvoorbeeld in initiatieven bij corporaties als Ketensamenwerking, Maximaal Digitaal, IT-Outsourcing, Mobielwerken en Zaakgericht werken. Centric speelt hierop in door op al deze initiatieven praktische, betaalbare en bewezen oplossingen te kunnen bieden. Hieronder valt onder ander Key2Wocas, ons krachtige en gebruiksvriendelijke ERP-systeem. Daarmee is Centric de ideale partner voor een corporatie om samen de uitdagingen voor de toekomst aan te gaan."

Op CorporatiePlein wil Centric corporaties laten zien dat beide doelen wel degelijk haalbaar zijn: "En hierbij hoeven woningcorporaties zich niet in de meest onmogelijke posities te manoeuvreren. Met Key2Wocas kunt u nu én in de toekomst succes boeken. Het systeem is rijk aan functionaliteit en toch eenvoudig in gebruik. Daarbij kunnen uw medewerkers er met de mobiele versie niet alleen op kantoor, maar ook buiten in de wijk prima mee uit de voeten. Laat u overtuigen op onze stand, waar ons salesteam 24 september voor u klaarstaat. Misschien gaat u dan wel naar huis met een unieke tekening van onze sneltekenaar die - net als onze software - snel, draadloos en mobiel zijn werk doet."

Centric is tijdens CorporatiePlein te vinden op stand 44.