Bizzscore; Wie zijn zij? Wat is hun toekomstvisie op de corporatiemarkt? Wat doen zij?

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

In de CorporatieGids 2014 presenteren leveranciers en adviseurs zich met een bedrijfsprofiel. Wie zijn zij? Wat is hun toekomstvisie op de corporatiemarkt? Wat doen zij precies? Op corporatiegids.nl zetten we op toerbeurt een leverancier of adviseur centraal. Ditmaal aandacht voor Bizzscore.

Bedrijfsprofiel
VCD Business Intelligence is onderdeel van de VCD IT Groep, een multidisciplinair ICT-bedrijf. VCD bestaat sinds 1977 en is één van de grootste zelfstandige ICT-bedrijven in Nederland. De divisie VCD Business Intelligence ontwikkelt, implementeert en onderhoudt geïntegreerde managementinformatiesystemen, oplossingen voor planning & budgetting, prestatiemanagement en workflow. Bizzscore is de eigen innovatieve oplossing voor prestatiemanagement van VCD Business Intelligence. Met Bizzscore worden al meer dan twintig jaar organisaties geholpen om hun prestaties te verbeteren, variërend van multinationals als Shell tot MKB-bedrijven en van ministeries tot onderwijs-, zorginstellingen en uiteraard woningcorporaties.

Aantal medewerkers: 400
Aantal klanten in corporatiemarkt: 40+
Actief in corporatiemarkt sinds: 1997
Gebruikersvereniging: Bizzscore GebruikersGroep Samenwerkingsovereenkomsten: Diverse, waaronder SAP en Qlikview

Bizzscore is in de corporatiemarkt actief met de diensten Business Intelligence
Datawarehouse, Managementinformatie, Prestatiemanagement

Specificaties
Platform gebaseerd op:Microsoft, Oracle, SAP
Proces dat met een (web)app kan worden ondersteund: Business Intelligence, Bizzscore

Korte productomschrijving
Bizzscore van VCD Business Intelligence geeft u inzicht in uw prestaties. Met dit inzicht kunt u diensten leveren die zowel aansluiten op behoeften van klant en maatschappij als de talenten van uw medewerkers. U legt in Bizzscore de strategie vast aan de hand van bovenliggende doelstellingen en vertaalt deze verder binnen de organisatie. Vervolgens worden Kritieke Prestatie Indicatoren direct gekoppeld aan databronnen. Eventuele additionele indicatoren kunnen handmatig worden ingevoerd via webbased formulieren en in de workflow worden geplaatst. Ook kan gelinkt worden naar detailrapportages. De gebruikersvriendelijkheid van de dashboards en de eenvoud van het ingebouwde actiemanagement dragen zorg voor een daadwerkelijke opvolging van geconstateerde afwijkingen tussen de gerealiseerde en gewenste situatie. Tevens bieden de rapportagemogelijkheden uitgebreide functionaliteit voor het publiceren van deze resultaten.

Referenties
VCD heeft meer dan 40 klanten binnen de corporatiemarkt. Door ruim 20 van hen is Bizzscore ingezet om de prestaties te monitoren en te verbeteren. Ook Koepelorganisatie Aedes maakt gebruik van onze diensten: een waarborg van onze meerwaarde.

Toekomstvisie
VCD Business Intelligence bestrijkt de gehele range van Business Intelligence oplossingen, van datawarehouses tot on-the-fly BI rapportages tot prestatiemanagement. In de toekomst zal VCD vooraan blijven lopen als grootste zelfstandige Business Intelligence partij van Nederland, zowel op het gebied van techniek als op het gebied van consultancy.

Bezoekadres
Poortweg 4J, 2612 PA, Delft (VCD heeft vestigingen in Delft, Eindhoven en Groningen)
Postadres
Postbus 917, 9700 AX, Groningen
T 050 597 55 00
W www.bizzscore.nl
E bizzscore@vcdbi.nl

Bron:CorporatieGids2014

Klik hier om de bedrijfsprofielpagina van Bizzscore in de CorporatieGids 2014 te bekijken.