BE impulse: Meedenken, daar ligt onze kracht

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Woningcorporaties staan voor een immense opgave als het gaat om bouwen, verduurzamen of betaalbaarheid. Daarvoor is een efficiënte organisatie onmisbaar, gesteund door soepele processen en goedwerkende ICT-systemen. BE Impulse helpt corporaties bij een breed scala aan onderwerpen en vertelt daar op 12 september over op CorporatiePlein. Wij spraken voorafgaand aan de vakbeurs hier alvast over met mede-eigenaar Bertine Scholten.

Wat staat centraal op jullie stand tijdens CorporatiePlein 2024?
Wij zijn niet te vangen in één centraal onderwerp, maar zijn van alle markten thuis. Inmiddels zijn we met twaalf collega's welke allemaal ruime ervaring hebben in de woningcorporatiebranche en elk van ons komt dan ook met de 'voeten uit de klei'. Wij snappen heel goed dat wanneer je in een project een bepaalde keuze maakt, wat dat betekent voor de vakman bij de bewoners thuis, voor de klantadviseur aan de telefoon of voor de mogelijkheden in een applicatie. Met deze ervaring en de juiste passende competenties helpen wij woningcorporaties van begin tot eind met hun vraagstukken. Van strategisch advies en projectmanagement tot aan functioneel beheer, het geven van trainingen en testcoördinatie.

Wij denken en sturen niet alleen, wij zijn juist ook van het doen! We kunnen een organisatie aanvullen waar nodig, werkzaamheden overnemen om een doel te bereiken of compleet ontzorgen. Meedenken, daar ligt onze kracht. We geven de corporatie een goede impuls, borgen de werkzaamheden en zorgen ervoor dat de organisatie na ons vertrek weer zelfredzaam is.

Voor welke informatie kunnen bezoekers bij jullie terecht?
Ben je zoekende of jullie informatie op de juiste plekken vastleggen of vraag je je af of het proces optimaal verloopt? Wil je weten of je je applicaties wel ten volle gebruikt of ben je opzoek naar welke mogelijkheden er nu zijn in de markt? Zoek je extra handjes of denkkracht? Kom dan kennismaken met ons. Wij bieden enthousiaste ondersteuning, hebben inhoudelijke expertise én kennis van de processen en helpen jullie graag vooruit. Wij kunnen je vertellen hoe wij een meerwaarde kunnen leveren voor de organisatie en kunnen bijdragen aan het bereiken van jullie doelen. Leg gerust je probleem of dilemma aan ons voor. Wij gaan geen uitdaging uit de weg!

Op welk vlak kunnen jullie corporaties écht verder helpen?
Wij helpen onder andere met:

  • Het opstellen van een ECM-strategie die gedragen is door de organisatie.
  • Het maken van een klantvisie of dienstverleningsstrategie.
  • Het opstellen van een klantreis inclusief vertaling naar de applicaties.
  • De begeleiding van selectie- of implementatietrajecten.
  • Het optimaliseren van de processen en de klantdienstverlening.
  • Het beoordelen van issues en coördineren van testtrajecten.
  • Het coördineren en geven van proces én applicatie trainingen.
  • Een analyse van het gebruik van een applicatie of proces voor optimalisatie. 

BE impulse is op CorporatiePlein te vinden op stand 46.

Aanmelden voor CorporatiePlein kan via deze link.

Bron: BE impulse, Foto: BE impulse