Batavia Groep over het beter stuurbaar maken van beleid bij 'Leer PAM kennen sessies'

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Vorig jaar ontwikkelde Batavia Groep het Portfolio- en Assetmanagement model (PAM) samen met verschillende corporaties en het toonaangevende bedrijf Fakton. Met de lancering van dit model in oktober van 2015, speelt Batavia Groep in op de behoefte om het beleid beter stuurbaar te maken. De brede mogelijkheden en functionaliteiten van het PAM zijn niet onopgemerkt gebleven; inmiddels is de module al door diverse corporaties aangeschaft.

Batavia Groep wil de mogelijkheden van het Portfolio- en Assetmanagement model ook graag met jou delen tijdens drie “Leer PAM kennen sessies”. Reserveer snel een plekje voor één van de drie sessies!

Over PAM 
Het Portfolio- en Assetmanagement model ondersteunt het proces van vastgoedsturing op Portefeuille- en Complexniveau. PAM biedt inzicht in rendementen, alle relevante waarderingen, de wensportefeuille en de prognose van de Winst- en Verliesrekening en de Balans. Van investeringsafweging op complexniveau, tot en met de toets aan de wensportefeuille en de financiële ratio’s bij invoering van een ander huurbeleid: PAM biedt de volledige ondersteuning. Ook Nieuwbouw,  Zorgvastgoed en BOG hebben een plek in PAM, waardoor ook dit vastgoed een volwaardig onderdeel van het Portefeuille- en Asset Management is.

Staat jouw corporatie voor de uitdaging om Assetmanagement professioneel te gaan implementeren? Wil je precies weten wat er allemaal bij komt kijken? Wat de valkuilen zijn waar je voor moet waken? En hoe het Portefeuille- en Assetmanagement Model (PAM) je gaat ondersteunen in je werkzaamheden? Tijdens de drie sessies beantwoordt Jeroen van Vliet al bovenstaande vragen en geeft hij u een kijkje in keuken van het Portfolio en Assetmanagement model.

Praktisch
Om de sessies zo toegankelijk mogelijk te maken, organiseren we drie sessies verspreid door het land. Er is dus altijd een sessie bij jou in de buurt!

Sessie 1
Wanneer: donderdagmiddag 2 juni 2016
Locatie: Eindhoven, exacte locatie volgt

Sessie 2
Wanneer: dinsdagmiddag 7 juni 2016
Locatie: Batavia Groep hoofdkantoor in Amsterdam

Sessie 3
Wanneer: donderdagmiddag 16 juni 2016
Locatie: Groningen, exacte locatie volgt

Direct aanmelden
U meldt zich direct aan door onderstaand inschrijfformulier in te vullen.

Meer informatie?
Wilt u meer informatie over de sessies? Neemt u dan contact op met Jeroen van Vliet via via 020-5141040 of mail naar jeroen@bataviagroep.nl. Let op: het aantal plaatsen is beperkt tot een maximum van 10 personen, dus reageer direct!

Aanmelden voor dit evenement kan via de website van Batavia Groep.

Bron: Batavia Groep

Klik hier om de bedrijfsprofielpagina van Batavia Groep in de CorporatieGids 2016 te bekijken.