Assetmaps: Informatievoorziening bij corporaties op orde krijgen

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Veel corporaties worstelen met de informatievoorziening rondom hun bezit. Informatie is bijvoorbeeld niet centraal beschikbaar of afkomstig uit verschillende systemen en persoonsgebonden lijstjes. Hierdoor worden simpele vraagstukken al snel een hele uitdaging. Hoe creëer je orde in deze chaos? Assetmaps geeft hier op CorporatiePlein antwoord op, en wij spraken vooraf alvast met Mark in ’t Veld.

Door dit probleem op te lossen, kunnen corporaties veel kosten besparen, begint Mark: “De fundamentele gedachte van onze oplossing is dat data en informatie te vinden moeten zijn op de meest logische plaats denkbaar, namelijk de locatie zelf. Daarom brengt Assetmaps de gehele vastgoedportefeuille en de objectgebonden data op vhe-niveau letterlijk in kaart. Want visuele data is immers beter te begrijpen. De interactieve kaart is de kapstok voor alle object- of locatiegebonden data en documenten. Altijd en overal beschikbaar.”

Strategische beslissingen
Ook het zoeken van informatie en filteren van data is via Assetmaps heel gemakkelijk, gaat Mark verder. “Data zijn hiermee intuïtief toegankelijk waardoor het beheren van locaties effectief en kostenbesparend is. De mogelijkheid om openbare data – zoals het Kadaster en het CBS – te koppelen aan het eigen bezit, ondersteunt het nemen van de juiste strategische beslissingen en vergroot operationele controle over de kernprocessen. Benieuwd? Op onze stand nodigen we bezoekers van harte uit voor een persoonlijke demo.”

Assetmaps is te vinden op stand 12 op CorporatiePlein.

Aanmelden voor CorporatiePlein 2021 kan via deze link.

Bron: CorporatieMedia, Foto: Assetmaps