Aspect|ICT; Wie zijn zij? Wat is hun toekomstvisie op de corporatiemarkt? Wat doen zij?

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

In de CorporatieGids 2014 presenteren leveranciers en adviseurs zich met een bedrijfsprofiel. Wie zijn zij? Wat is hun toekomstvisie op de corporatiemarkt? Wat doen zij precies? Op corporatiegids.nl zetten we op toerbeurt een leverancier of adviseur centraal. Ditmaal aandacht voor Aspect|ICT.

Bedrijfsprofiel
Aspect | ICT is opgericht in 1983 en daardoor al meer dan 30 jaar actief in de markt. Wij werken met 80 ambitieuze en enthousiaste collega's vanuit ons kantoor in Hardinxveld-Giessendam. wij willen graag met u samenwerken en daardoor uw organisatie versterken!
> uw partner voor infrastructuur, portalen, management informatie en integratie/koppelingen
> ontzorgen: klant contact centrum, servicedesk, beheerdiensten, engineers en consultants
> betrouwbaar, betrokken en professioneel
> no-nonsense instelling, bereid tot kennisdeling en ruimdenkend, ook buiten de gebaande paden
> relaties in het MKB, accountancy, woningcorporaties en de zorg

Aantal medewerkers: 80
Aantal klanten in corporatiemarkt: 15
Actief in corporatiemarkt sinds: 1983
Samenwerkingsovereenkomsten: Microsoft, Exact, UNIT4, ELL/EqualLogic, HP, VMware, Citrix en Cisco

Aspect|ICT is in de corporatiemarkt actief met de diensten
ECM
Document management, Workflow management, Document creatie, Intranet, Digitale factuurverwerking, Case management, Klantportalen, Websites
Business Intelligence
Managementinformatie
IT-diensten
Cloudservices, Outsourcing, IT-beheer, Kantoorautomatisering, Backupservice, Uitwijkservice, Ondersteuning en beheer mobiele
devices, Telecom

Specificaties
Platform gebaseerd op: Microsoft
Proces dat met een (web)app kan worden ondersteund: Vergaderen

Korte productbeschrijving
Microsoft SharePoint en de Microsoft Cloud (Office 365 en Azure) vormen de basis voor onze toepassingen. Ontdek een scala aan toepassingen voor portalen en integratiemogelijkheden met uw ERP (servicebus). Wij hebben allerlei concrete voorbeelden van papierloos vergaderen, een carthotheek, projectportalen, scannen en goedkeuren, digitale invulformulieren, intranet en medewerkersportalen gerealiseerd bij andere woningcorporaties. We kiezen daarmee voor standaard technologie die geen grote investeringen vergt en eenvoudig aangepast kan worden aan veranderende omstandigheden.

Referenties
Ruim 15 Woningcorporaties werken samen met Aspect | ICT op het gebied van Microsoft SharePoint en Infrastructuur + Beheer met 'gedeelde servicedesk'.

Toekomstvisie
De huurder centraal. U richt zich op de primaire processen. Er komen nieuwe dienstverleningsvormen met inzet van portalen. De huurder wordt 24x7 geholpen. Voor kwaliteit en efficiëntie wordt samengewerkt met partijen in de keten. Iedereen moet centraal over dezelfde informatie beschikken. U aandacht voor de huurder, wij voor uw ICT. Van infrastructuur tot portaal, van cloud tot integratie.

Bezoekadres
Handelsstraat 4, 3371 XC, Hardinxveld-Giessendam
Postadres
Postbus 98, 3370 AB, Hardinxveld-Giessendam
T 0184-67 54 00
W www.aspect-ict.nl
E info@aspect-ict.nl

Bron: CorporatieGids2014