Andersom; Wie zijn zij? Wat is hun toekomstvisie op de corporatiemarkt? Wat doen zij?

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

In de CorporatieGids 2014 presenteren leveranciers en adviseurs zich met een bedrijfsprofiel. Wie zijn zij? Wat is hun toekomstvisie op de corporatiemarkt? Wat doen zij precies? Op corporatiegids.nl zetten we op toerbeurt een leverancier of adviseur centraal. Ditmaal aandacht voor Andersom.

Bedrijfsprofiel
Andersom is opgericht in 2005 en bestaat uit tien ervaren adviseurs, interim managers en coaches met verschillende achtergronden: van informatiemanagement tot HRM en van psychologie tot bedrijfskunde. Allen beschikken over gedegen kennis en ervaring in de corporatiesector. Tezamen zijn zij in staat een breed scala aan uitdagingen aan te pakken. Wij werken volgens het concept van Het Nieuwe (Samen)Werken en hebben bewust geen kantoor: we werken bij onze klanten en kijken daardoor in vele keukens. De kennis die we daarmee opdoen gebruiken we voor het oplossen van weer nieuwe vraagstukken in uw organisatie. Onze klanten waarderen ons omdat we resultaatgericht zijn en écht aandacht besteden aan verbinding en draagvlak bij medewerkers. Klanten zijn blij met de kennis die we inbrengen, maar vooral ook het enthousiasme en het plezier dat we uitstralen.

Aantal medewerkers: 10
Aantal klanten in corporatiemarkt: 70
Actief in corporatiemarkt sinds: 2005

Andersom is in de corporatiemarkt actief met de diensten
Advies
Adviesbureau, Implementatieondersteuning & softwareacceptatie
Detachering voor interim management en coaching

Specificaties
Andersom is mensgerichte organisatieontwikkeling. Andersom verandert, verbetert en verbindt rondom ICT, organisatie en gedrag. Wij ondersteunen u inhoudelijk, procesmatig én veranderkundig bij strategische en tactische organisatie- en ICTvraagstukken. Onze overtuiging daarbij: mensen bepalen het resultaat. Succes binnen een traject is niet alleen gelegen in gedegen inhoud, maar juist ook in het borgen van een vruchtbare samenwerking en het borgen van veranderingen. Daarom hebben we bewust geen kantoor: wij werken bij en met u! Andersom begeleidt en ontwikkelt. Begeleiden doen we bij: strategie en beleidsontwikkeling, fusies, projecten, (systeem)implementaties en informatisering (zoals ICT-strategie en pakketkeuze). Ontwikkelen is gericht op groei van de individuele medewerker, een effectief team en op een efficiënte organisatie. De mensen van Andersom werken volgens vier kernwaarden: - mensgericht (mensen bepalen het resultaat) - resultaatgericht (toewerken naar concrete resultaten, of liever: beoogde effecten) - integer (wij doen wat goed is en alleen wat we kunnen) - plezier (samen plezier maken werkt verbindend) Uiteindelijk is het niet de organisatie die de medewerker verandert. Het werkt andersom!

Referenties
Andersom legt verbindingen tussen mensen, organisatieveranderingen en ICT. Wij deden dit al bij ruim 70 verschillende corporaties. Op onze website www.tijdvoorandersom.nl vindt u onze referenties. Benader ze gerust en hoor over onze werkwijze.

Toekomstvisie
Woningcorporaties staan voor de grote uitdaging om “minder met minder” te doen: terug naar de kerntaken met minder financiële mogelijkheden. Dat betekent dat uw organisatie én uw mensen moeten veranderen. Andersom ziet dat corporaties deze beweging aangrijpen om zich te specialiseren in hun kerntaak en daarin te excelleren. Voor ons als adviesbureau geldt eigenlijk hetzelfde: focus op onze toegevoegde waarde voor uw organisatie en dáár ondersteunen waar dat echt nodig is en meerwaarde oplevert.

Postadres:
Heer Ottostraat 51, 6121 NB, Born
T
06-10 84 41 25
W www.tijdvoorandersom.nl
E info@tijdvoorandersom.nl

Bron: CorporatieGids2014