AEPEX; Wie zijn zij? Wat is hun toekomstvisie op de corporatiemarkt? Wat doen zij?

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

In de CorporatieGids 2014 presenteren leveranciers en adviseurs zich met een bedrijfsprofiel. Wie zijn zij? Wat is hun toekomstvisie op de corporatiemarkt? Wat doen zij precies? Op corporatiegids.nl zetten we op toerbeurt een leverancier of adviseur centraal. Ditmaal aandacht voor AEPEX.

Bedrijfsprofiel
AEPEX investeert in en werkt voor verschillende relaties in uw branche en daaraan verbonden business partners. Door het nemen van verantwoordelijkheid in de projecten zijn we al ruim 17 jaar succesvol in het implementeren en uitvoeren van SAP bij onze klanten. AEPEX, uw vertrouwen waard.

Aantal medewerkers: 70
Aantal klanten in corporatiemarkt: 5
Actief in corporatiemarkt sinds: 2007
Gebruikersvereniging: NSGW
Samenwerkingsovereenkomsten: SAP NL, DD Informatica, SmartDocuments, Reasult

AEPEX is in de corporatiemarkt actief met de diensten
ERP-totaaloplossing
AeTRIUM ECM Document management, Workflow management, Klantportalen, Digitale factuurverwerking, Digitale handtekening, Case management
Business Intelligence
Datawarehouse, Managementinformatie, Prestatiemanagement
IT-diensten
Cloudservices, Outsourcing, Ondersteuning en beheer mobiele devices
Detachering
voor functioneel SAP beheer, Projectmanagement

Specificaties
Platform gebaseerd op: SAP
Proces dat met een (web)app kan worden ondersteund: Met SAP is in beginsel elk proces mobiel te maken. De meest voorkomende onderdelen zijn hierin: inspectie, huurmutatie, voorraadbeheer, onderhoud; zowel planmatig als niet planmatig en urenschrijven.

Korte productbeschrijving
Met AeTRIUM heeft u één systeem die al uw kern- en secondaire processen ondersteunt op zowel strategisch, tactisch als operationeel vlak en wel zoals u van een gespecialiseerde oplossing mag verwachten. AeTRIUM integreert en optimaliseert al uw processen waardoor een efficiënte werkstroom door uw organisatie mogelijk is.

Referenties
Onze klanten kiezen ons product voor het integrale en toekomstvaste karakter. O.a. Vivare, Woonbedrijf, Wonen Limburg hebben dit gedaan, eveneens hebben Talis en Woonbedrijf Ieder1 enkele onderdelen van ons geïmplementeerd.

Toekomstvisie
Veranderende omstandigheden vragen gestructureerde flexibiliteit. De grootste verandering is misschien wel het samenwerken (ketenintegratie). Partners en huurders zullen steeds vaker onderdeel worden van het proces en medewerkers willen paats en tijd onafhankellijk werken en dat alles ook nog gestructureerd. AeTRIUM op basis van SAP biedt zo'n toepassing.

Bezoekadres
De Kleine Landtong 29, 4201 HL, Gorinchem
Postadres
Postbus 2011, 4200 BA, Gorinchem
T 0183 - 693 737
W www.aepex.nl
E info@aepex.nl

Bron: CorporatieGids2014