Aareon vertelt over The Front Office eXperience op CorporatieGids LIVE Kennisdag

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Om 13.15 uur verzorgt Aareon de sessie: The Front Office eXperience. De wereld om ons heen verandert snel, alles wordt digitaal. Uw klanten, medewerkers en partners verwachten dat u daarin mee verandert. En wij zorgen daarvoor!

De CorporatieGids LIVE Kennisdag 2016 wordt georganiseerd voor corporatiemedewerkers die op een efficiente manier kennis willen opdoen.

Wat is het?
De CorporatieGids LIVE Kennisdag 2016 is één dag waarop leveranciers en adviseurs met focus op de corporatiesector leerzame en interessante kennissessies verzorgen.

Waar en wanneer?
De kennissessies vinden plaats op 7 april 2016 2016 in Expo Houten.

Voor wie?
Corporatiemedewerkers die op een efficiënte manier kennis willen opdoen. Handig, op één dag meerdere kennissessies achter elkaar bijwonen, zeker wanneer je aan het oriënteren bent op adviesdiensten of oplossingen voor jouw woningcorporatie.

Hoe werkt het?
De kennissessies duren 45 minuten en zijn zoveel als mogelijk per aandachtsgebied gegroepeerd en volgtijdelijk gepland. Na elke sessie is er een korte pauze van 15 minuten. U kunt zich zo mooi een beeld vormen van de verschillende visies, producten en diensten.

De voordelen op een rij:
- op één dag de mogelijkheid om meerdere kennissessies te bezoeken;
- snel en geordend kennis opdoen waarvoor anders meerdere afspraken noodzakelijk zijn;
- netwerken met vakgenoten.

Aanmelden
De Aareon-sessie The Front Office eXperience begint om 13.15 uur. U kunt zich hier aanmelden.

Bron: Aareon

Klik hier om de bedrijfsprofielpagina van Aareon in de CorporatieGids 2015 te bekijken.