Aareon: Optimaal digitaliseren door ketenintegratie met aannemers en de volledige lifecycle van klanten

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Hoewel het onderwerp digitalisering van processen de laatste jaren een grote opgang kent in de corporatiesector, kan er vergeleken met andere sectoren nog veel verbeterd worden, aldus Aareon. Wij zullen op 22 september de bezoekers van CorporatiePlein meer vertellen over 'optimaal digitaliseren', want de volledige lifecycle van klanten en ketenintegratie met aannemers bieden daar tenslotte mogelijkheden voor.

De sector zal zich volgens Aareon de komende jaren verder verdiepen in het belang van details rondom digitalisering. Een bedrijfsproces kan alleen gedigitaliseerd worden als het in al haar facetten wordt ondersteund. Alleen het laten zien van mooie afbeeldingen is niet genoeg, leveranciers moeten aantonen dat hun oplossingen werken en rendement voor iedereen in de keten oplevert. Het maken van afspraken rondom die prestatie zal daarbij centraal staan. Zo worden leveranciers verantwoordelijk gesteld voor het behalen van prestaties.

Wij spelen daarop in door ons samen met onze klanten te richten op het behalen van resultaten. Wij onderscheiden ons door een totaalpakket van naadloos geïntegreerde apps en portalen, en door onze vergaande integratie in combinatie met de uitgebreide functionaliteit die wij bieden in al onze toepassingen. Digitalisering met Aareon is daarom een garantie voor succes!

ICT als succesfactor
Een ander belangrijk punt de komende jaren is verantwoording. Dit wordt steeds meer digitaal en uniform. Prestaties van corporaties kunnen daardoor met elkaar worden vergeleken, waardoor er incentives onstaan voor corporaties om zichzelf te verbeteren. Hierbij zal ICT een van de succesfactoren zijn. Corporaties die dit omarmen, zullen zichzelf snel onderscheiden van corporaties die dit pas later doen.

Buiten de corporatiesector om houdt Aareon ´Internet of Things´ scherp in de gaten. Het is evident dat in de toekomst sensoren in complexen en gebouwen geplaatst worden voor verschillende doeleinden. De informatie van deze sensoren zal op een veilige manier verzameld en geanalyseerd moeten worden. Beheer van vastgoed wordt daardoor proactief in plaats van reactief, en dat zal invloed hebben op het ICT-landschap.

Get Connected
De boodschap die Aareon op 22 september aan u mee wil geven, is 'Get Connected'. Wij zullen onze oplossingen uit de Aareon Smart World tonen, die de digitale strategie van corporaties kunnen vormgeven. Wees voorbereid op de toekomst met Aareon als uw automatiseringspartner, om zo optimaal te kunnen digitaliseren!

Wij zijn op CorporatiePlein te vinden op stand 52.

Bron: Aareon

Klik hier om de bedrijfsprofielpagina van Aareon in de CorporatieGids 2016 te bekijken.