23 september Expo Houten: Aftellen naar live-evenement CorporatiePlein gestart

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Dag Zoom, dag Teams. Hallo, CorporatiePlein! Heerlijk toch, als welkome onderbreking van webinars, thuiswerken en non-stop conference calls kan de corporatiesector éindelijk weer toeleven naar een echt live evenement. Veilig, verantwoord en niet zomaar een evenement, maar met afstand het mooiste, leukste en meest informatieve evenement van de corporatiesector: CorporatiePlein, 23 september in Expo Houten!

Het thema ‘Dag van de woningcorporatie’ kan het moment van samenkomen op donderdag 23 september in Expo Houten niet treffender omschrijven. Wat ons betreft wordt dit dé dag van het jaar dat de corporatiesector elkaar weer live kan ontmoeten. Om kennis en inspiratie op te doen, of gewoon omdat het heerlijk is om weer eens met vakgenoten uit het hele land te kunnen bijpraten. Over bedrijfsvoering, ICT, Innovatie en nog veel meer.

Lekker live
Want, wat hebben we het gemist: live netwerken, goede gesprekken, kennissessies op de stands, koffie van de beste barista's, een heerlijk broodje kroket tijdens de lunch en natuurlijk al het moois en informatiefs dat CorporatiePlein te bieden heeft. Wij hebben er ontzettend veel zin in!

Veilig en comfortabel
Je kunt CorporatiePlein veilig en comfortabel bezoeken. De hal is ruim voldoende groot, acht meter hoog en goed geventileerd. We gebruiken maar een deel van de maximale capaciteit en de stands staan verder uit elkaar dan normaal. Ook zijn de gangpaden extra breed, zodat afstand houden van elkaar geen probleem is. 

Toegang
CorporatiePlein vindt plaats in Expo Houten. Je kunt gratis parkeren voor de deur. Om toegang te krijgen word je bij de entree ook om een coronatoegangsbewijs gevraagd. Een coronatoegangsbewijs krijg je als je volledig gevaccineerd bent, een herstelbewijs van een positieve coronatest hebt of over een negatieve testuitslag van minder dan 24 uur voorafgaand aan CorporatiePlein beschikt. Dit toon je aan met de CoronaCheck-app. 

Aanmelden
Klik hier voor het registratieformulier om je gratis te registreren. Het bezoeken van CorporatiePlein is helemaal gratis, inclusief koffie/thee, lunch en drankjes, uitgeserveerd op de beursvloer.

Bron: CorporatieMedia, Foto: CorporatieMedia