11 mei - CorporatieGids LIVE in het teken van procesoptimalisatie, multichannel communicatie, vastgoeddata en meer

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

De derde ochtend in de reeks van vier CorporatieGids LIVE Online Kennisdagen staat op 11 mei in het teken van procesoptimalisatie, multichannel communicatie en BIM - Vastgoedsturing - Vastgoeddata - Asset management. Corporatiemedewerkers kunnen zich gratis aanmelden op CorporatieGids.nl.

Procesoptimalisatie
Het fenomeen ‘woningcorporaties’ bestaat al meer dan 100 jaar. Dan zou je zeggen dat alles al is uitontwikkeld, geprobeerd en geoptimaliseerd. Aan het aanbod kennissessies te zien tijdens de CorporatieGids LIVE Online kennisdagen lijkt niets minder waar. Kunnen corporaties nog excelleren met betere processen? In welk corporatieproces schuilt de meeste winst? Grasduin eens in het aanbod, kies je gewenste sessies en ga er 11 mei eens lekker voor zitten.

Multichannel communicatie
Lange tijd leken corporaties het ‘kanaal’ persoonlijke communicatie zoetjes aan de nek om te draaien. Vestigingen verdwenen als sneeuw voor de zon, het bellen werd ontmoedigd en de balie-contacttijden afgeknepen. Huurders kunnen zich toch prima online redden? Inmiddels ziet de wereld er – gelukkig – weer heel anders uit. Er valt voor de huurder steeds vaker weer wat te kiezen. Of toch niet? Leveranciers en adviseurs omarmen het domein klantcontact in ieder geval innig en bieden oplossingen, adviezen en meer. Welke sessies ga jij 11 mei bezoeken? De keuze is aan jou.

BIM - Vastgoedsturing - Vastgoeddata - Asset management
Eigenlijk best gek: Als er één branche bezig is met vastgoed, dan zijn het corporaties. Toch lijken onderwerpen als BIM, vastgoedsturing, vastgoeddata en asset management nog steeds ondergeschoven kindjes. Hoe kan dat, terwijl het allemaal onderwerpen zijn die keihard de kern raken van het corporatie-zijn? Pak de voorsprong en vergroot je kennis in dit domein: Het aanbod aan sessies helpt je hierin op weg.

Bron: CorporatieMedia, Foto: Shutterstock