10 juni - CorporatieGids LIVE in het teken van sturen en verantwoorden, Microsoft 365 en documentmanagement

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

De vierde en laatste ochtend in de reeks CorporatieGids LIVE Online Kennisdagen staat op 10 juni in het teken van Sturen en Verantwoorden, oplossingen rondom Microsoft 365 en Documentmanagement - Documentcreatie – Documentstromen. Corporatiemedewerkers kunnen zich gratis aanmelden op CorporatieGids.nl.

Sturen en Verantwoorden
Corporaties worden wel eens vergeleken met mammoettankers. Een eenmaal ingezette koers verander je niet zomaar. Dat betekent allerminst dat het op koers houden geen stuurmanskunst vergt. Want soms keert de wal het schip, weet ook de kapitein van het containerschip Even Given. Zijn corporaties als schepen in een smal Suezkanaal? Is de koers te allen tijde te verantwoorden? En zo ja, is de corporatie voortdurend in staat de consequenties van de gemaakte keuzes te verantwoorden? Tijdens de laatste CorporatieGids LIVE Kennisdag staan bekwame stuurlui aan wal om corporaties te ondersteunen in het stuur- en verantwoordingsproces.

Microsoft 365
Steeds meer adviseurs en leveranciers in de corporatiesector bieden oplossingen rondom Microsoft 365. Niet gek, wanneer bijna driekwart van de corporaties een op Microsoft gebaseerd ERP-systeem gebruikt en misschien wel alle corporaties kantoorautomatisering van deze softewaregigant in huis – of in de cloud – hebben. Ondanks deze indrukwekkende statistieken, worstelen veel corporaties met het ‘wat’ en ‘hoe’ als het gaat om het optimaal benutten van oplossingen binnen Microsoft 365. Op 10 juni doen corporaties zich er goed aan zich even aan die worsteling te onttrekken. Het aanbod ‘365’ sessies tijdens CorporatieGids LIVE is namelijk enorm. Grasduin eens in het aanbod en geef je gewenste kennissessies eenvoudig door op het aanmeldformulier.

Documentmanagement - Documentcreatie – Documentstromen 
Ondanks de dataficering van de corporatiesector is het gebruik van fysieke en digitale documenten nog steeds enorm. Waar je zonder gêne je hart kunt luchten bij een virtual agent, moet je er niet vreemd van opkijken als je even later een contract moet uitprinten, ondertekenen, inscannen en uploaden. Kortom, het domein documentmanagement, documentcreatie en documentstromen is nog lang niet uitontwikkeld. Zeker niet in de corporatiesector. Reden dus voor kennissessies over dit onderwerp tijdens de laatste CorporatieGids LIVE kennisdag. 

Bron: CorporatieMedia, Foto: Shutterstock