TESTMONITOR

Specialisatie

Werkt uw informatiesysteem? Vast wel. Maar kunnen uw medewerkers er ook mee werken? Die vraag is een stuk lastiger. Eindeloos klikken, hele stukken van uw werkproces die niet ondersteund worden, slechte aansluiting tussen modules, koppelingen die het niet doen… Allemaal voorbeelden van ‘net niet af’. En een permanente bron van zorg en onvrede.

TestMonitor is dé specialist in testen en acceptatie van IT. Wij vinden dat proces en IT continu op elkaar afgestemd moet worden, zodat gebruikers effectief en efficiënt hun werk kunnen doen. Nu en in de toekomst. Werkt het? En kun je ermee werken?

Met gespecialiseerde testregisseurs maken we samen de testscripts en laten we de gebruikers beoordelen of het werkt en of zij hun werk ermee kunnen doen. Naast draagvlak en betrokkenheid wordt de IT-kwaliteit geborgd door de heldere en transparante rapportages. En omdat er altijd meer dan één stakeholder is (softwareleverancier(s) en de eigen organisatie), worden de issues vanuit één centrale plek bewaakt en aangestuurd.

Hiervoor gebruiken wij TestMonitor: Online software voor volledig en gebruiksvriendelijk testmanagement - van testregistratie tot issuemanagement. TestMonitor maakt testen leuk.

Niet voor niets is ons motto: Happy Testing!

Toekomstvisie

Wij geloven dat inzicht in kwaliteit de sleutel is tot succesvolle IT.

Door op een heldere en structurele manier complexiteit eenvoudig te maken, kwaliteit te definiëren en eindgebruikers te betrekken om te testen. Hierdoor kun je ondubbelzinnig vaststellen of de IT klaar is voor gebruik. Fit for business.

En hiervoor heb je geen externen nodig. Met eenvoudige software en minimale begeleiding kun je dit ZELF. Daar staat TestMonitor voor!

Ons doel is om onze klanten zo optimaal mogelijk gebruik te laten maken van TestMonitor en te borgen dat zij de juiste informatie kunnen gebruiken om de juiste beslissingen te nemen. Of de accountant te voorzien van die informatie.

Referenties

Te veel om op te noemen. We leveren onze Online Testmanagement Services in meer dan 17 landen. Binnen de woningcorporatie sector waar we meer dan 20 jaar geleden begonnen zijn, hebben we ondertussen meer dan 80 klanten.

Bedrijfsprofiel

TestMonitor is dé specialist in testen en acceptatie van IT. Wij vinden dat proces en IT continu op elkaar afgestemd moet worden, zodat gebruikers effectief en efficiënt hun werk kunnen doen. Nu en in de toekomst. Werkt het? En kun je ermee werken? Online Test Management Services! En voor de Nederlandse klanten komen we ook nog langs op locatie!

Aantal medewerkers: 15
Aantal klanten in corporatiemarkt: >85
Actief in corporatiemarkt sinds: 1997

Contactgegevens

TESTMONITOR
Postbus 621, 4200 AP Gorinchem
0183 - 64 64 30

hello@testmonitor.com
https://www.testmonitor.com/nl

TESTMONITOR in het nieuws