Postex

Korte productbeschrijving

Postex is een cloudplatform waarmee digitale documenten, online betaalmogelijkheden en actieberichten kunnen worden omgezet in een gepersonaliseerde conversatie. Het softwareplatform levert als resultaat een optimale digitale klantervaring, versnelde digitalisering, en een effectieve interne bedrijfsvoering.

Postex biedt woningcorporaties complete ondersteuning voor communicatie met huurders afgestemd op de dagelijkse output én de periodieke bulkstromen:

  • Vanuit het platform wordt de volledige verzending van prolongaties, aanmaningen, huurverhogingsbrieven, stook- en servicekosten afrekeningen, eindafrekeningen, projectbrieven, verhuur- en overige correspondentie verzorgd. Alle berichten kunnen worden verzonden in de huisstijl van de woningcorporatie.
  • De verzender heeft een eenduidig en centraal inzicht in de totale correspondentiestromen.
  • Tevens wordt het lees- en betaalgedrag van de huurder gemeten en kan de corporatie snel schakelen (bijvoorbeeld SMS-preminders en reminders sturen).
  • Met het Postexcloudplatform versnellen woningcorporaties de overstap van fysieke naar digitale communicatie. Het platform voorziet in digitaliseringscampagnes waarbij de huurder eenvoudig de communicatievoorkeur kan aanpassen.
  • Integratie met diverse ERP-systemen en verrijkte klantdata is volledig uitwisselbaar
  • Verhogen van servicegraad richting huurders door iDEAL-betaalservice
  • Track-en-trace op basis van unieke communicatieprofielen • Het geautomatiseerd afhandelen van retour gekomen berichten (zowel fysiek als digitaal)

Specificaties

Software wordt aangeboden:

  • SaaS
  • Cloud

Toekomstvisie

Corporaties zullen zich in de toekomst bezig gaan houden met nieuwbouw, verduurzaming, energiebesparing en efficiencyverbetering in de bedrijfsvoering. Postex levert daarbij een bijdr age in de vorm van efficiënte huurderscommunicatie via één uniform platform en het substantieel vergroten van het digitale bereik. Hierdoor kan op kosten bespaard worden, is scenariomanagement mogelijk en vindt communicatie plaats op basis van de ontvangstvoorkeur van de huurder.

Op deze manier kan een corporatie de communicatie met haar huurders digitaliseren. Dat geeft vervolgens meer inzicht en overzicht over het digitale bereik, laat corporaties gebruikmaken van moderne betaalmogelijkheden voor incasso. Eenvoudige en doeltreffende huurdercommunicatie is in 2019 een belangrijk speerpunt voor veel corporaties en Postex levert hiervoor graag haar expertise.

Het Postex-softwareplatform wordt gebruikt door ruim 250 organisaties binnen diverse sectoren en is complementair aan de diverse business applicaties welke binnen de sector gebruikt worden.

Referenties

Postex heeft in zes jaar tijd een enorme groei doorgemaakt in de sector. Wij werken op dit moment voor tientallen corporaties. Een aantal klanten die succesvol het platform van Postex gebruiken zijn o.a. Woonconcept, Woonwenz, Woonpunt, Thuis Wonen, Wooncompagnie, De Goede Woning, Mooiland, Kennemer Wonen, Actium en vele andere corporaties.

Bedrijfsprofiel

Postex is een zelfstandig Nederlands softwarebedrijf dat een cloudplatform heeft ontwikkeld voor klantcommunicatie. Postex levert zeer gebruiksvriendelijke end-to-end oplossingen voor het verzenden van zakelijke correspondentie, digitalisering van uitgaande poststromen en het faciliteren van online betaalmogelijkheden. Postex heeft een gedegen track record opgebouwd met een sterk groeiend klantenbestand.


Aantal medewerkers: 30
Aantal klanten in corporatiemarkt: 160
Actief in corporatiemarkt sinds: 2014

Contactgegevens

Postex
Burgemeester Jamessingel 41 / 2803 WV Gouda
088 07 07 400

sales@postex.com
https://www.postex.com/nl/branches/woningcorporaties

Postex in het nieuws