PCA

Korte productbeschrijving

PLAN SLIMMER, BETER ÉN SNELLER DANKZIJ PCA!
Of uw buitendienst nu bestaat uit een paar monteurs of uit honderden monteurs: u wilt ze graag zo efficiënt mogelijk aansturen. Daarmee verhoogt u de klanttevredenheid door snelle service én u verlaagt uw kosten tegelijkertijd. Ziet u dit wel zitten? Gebruik dan de service- en onderhoudsplanningssoftware van PCA. Opdrachten inplannen, verschuiven of alles volledig automatisch plannen: het kan allemaal. Met onze slimme tools bieden we u eindeloze mogelijkheden, maar wel altijd overzicht en controle. U weet wat de planning doet en weet waar het team zich bevindt.

VOORKOM FOUTEN, VERHOOG DE FIRST-TIME-FIX RATIO
PCA biedt u alle tools om taken tijdig en correct te kunnen plannen, wat zorgt voor een verhoogde first-time-fix ratio. Denk aan het plannen van de juiste persoon voor een specifieke taak. Hierbij houdt de software rekening met reistijd, vaardigheden en benodigdheden. Zo voorkomt u fouten.

OPTIMALISEREN: HET KAN ALTIJD BETER
Wat is optimaal in uw planproces? Dat is een goede vraag. Laat de tools en algoritmen het werk doen. Door een optimaal planvoorstel af te geven aan u of uw klant. Laat de bestaande planning of de routes optimaliseren door onze software. Dat scheelt werk. U ziet het: als u kiest voor de softwaretools van PCA wordt u slimmer, beter, sneller.

Specificaties

Software wordt aangeboden:

  • SaaS
  • Cloud

Platform gebaseerd op:

  • Platformonafhankelijk

Toekomstvisie

Kunstmatige intelligent (AI) en ambitie

Momenteel werken wij, in ons eigen Techlab, aan de toepassing van kunstmatige intelligentie. PCA gelooft in de impact die deze nieuwe intelligentie op de wereld van morgen heeft. Data is de groter aanjager en daarom investeren wij continu in onderzoek en passen wij de nieuwste technieken toe.

Wij hebben de ambitie om het service- en projectplanningsproces verregaand te automatiseren en optimaliseren. En zo in de komende 10 jaar toonaangevend te worden. PCA kan dit met de inzet van slimme algoritmes en de data die al sinds jaar en dag door klanten gegenereerd wordt.

De innovatie-drive van PCA betekent niet dat we de kracht van de mens vergeten. Sterker nog, de ontwikkeling in de organisatie komt voort uit de dialoog met klanten, partners, experts, leveranciers en andere meedenkers waarbij de krachten van mens en techniek samenkomen.

Referenties

Meer dan 60 collega-woningcorporaties werken efficiënter samen binnen de keten door onze oplossingen! We brengen ze graag met u in contact. Fact: 25% van het sociaal vastgoed in Nederland wordt onderhouden met behulp van onze oplossingen. Dat zijn meer dan 430.000 VHE’s.

Bedrijfsprofiel

Slimmer Beter Sneller met PCA Onze pay-off kunt u op meerdere manieren uitleggen. Waar het ons uiteindelijk om gaat is dat iedere klant deze missie in de samenwerking herkent. Wij doen er alles aan om de planning van het serviceproces in uw organisatie slimmer beter en sneller te maken. Samenwerken is daarbij het sleutelwoord. PCA heeft met haar ruim 25-jarig bestaan een rijke historie en daarmee een schat aan ervaring en kennis op het gebied van het plannen, stroomlijnen en afhandelen van serviceprocessen. In de eerste 10 jaar werd de software gebouwd op basis van on premise. Sinds 2012 wordt enkel cloud technologie ingezet. De software-oplossingen van PCA zijn dan ook overal ter wereld, ieder tijdstip oproepbaar. PCA is actief bij woningcorporaties, bedient ’s lands grootste vastgoedonderhoudspartijen en kan vele kleine- en middelgrote ondernemingen versterken. Nationaal en internationaal. En dat vanuit één softwareomgeving. Eén stap verder is de vierde levensfase van PCA; namelijk de inzet van kunstmatige intelligentie. PCA gelooft in de impact die deze nieuwe intelligentie op de wereld van morgen heeft. Data is de groter aanjager en daarom investeren wij continu in onderzoek en passen wij de nieuwste technieken toe. Wij hebben de ambitie om in de komende 10 jaar toonaangevend te worden om het service- en projectplanningsproces verregaand te automatiseren en optimaliseren. PCA kan dit met de inzet van slimme algoritmes en de data die al sinds jaar en dag door de klanten gegenereerd wordt. De innovatie-drive van PCA betekent niet dat de kracht van de mens vergeten wordt. Sterker nog, de ontwikkeling in de organisatie komt voort uit de dialoog met klanten, partners, experts, leveranciers en andere meedenkers waarbij de krachten van mens en techniek samenkomen. Onze overtuiging is dat onze klanten moeten innoveren om de dienstverlening te verbeteren, de concurrentie voor te blijven en toonaangevend te worden en/of blijven. Software mag niet hinderen in veranderprocessen. Het moet juist de aanjager, hét gereedschap zijn dat verandering mogelijk maakt. Door onze klanten te helpen vanuit visie een definitie voor softwaretooling neer te zetten ontstaat er een optimaal bedrijfsproces. Wij helpen onze klanten vanuit een visie om stappen te zetten met behulp van slimme software en data, zodat zij (zichzelf) continu kunnen verbeteren. Telkens Slimmer, Beter en Sneller. Samen….

Aantal medewerkers: 45
Aantal klanten in corporatiemarkt: 60+
Actief in corporatiemarkt sinds: 1994

Contactgegevens

PCA
Klipperweg 19, 8102 HR Raalte
0572-346655

info@pca.nl
https://www.pca.nl

PCA in het nieuws